homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatiecontac

#1 2012-08-27 20:09:22

joe12
New member
Inregistrat: 2012-04-30

Intarziere menstruatiecontac

Buna,am 16 ani , acum 4 luni am avut un contact neprotejat,dar nu s-a terminat in mine , mi-a venit menstruatia de 3 ori pana acum,luna trecuta mi-a venit in 27,deobicei imi venea cu o zii ma idevreme,cam asa. suntem in 27 acuma si inca nu mi-a venit , cam din ce cauze poate intarzia? sunt f speriata,sper sa nu am nimic .Multumesc

#2 2012-08-28 09:58:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Intarziere menstruatiecontac

stres, caldura, probleme cu ovarele; dar nu inteleg de ce te stresezi pt o zi intarziere, doar nu esti robot sa functionezi dupa acelasi tipar mereu.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-08-29 12:25:42

mihaela11
Membru
Inregistrat: 2012-08-29

Buna, am o problema , I-au acc ( Desorelle}  din iunie anul acesta  in prima luna totul a decurs bine menstruatia mia venit la timp cu mici spootinguri in prima luna dupa care sau oprit .Dar in in luna august am plecat la mare in data de 5  iar menstruatia trebuia sa imi apara in data de 7 august .Asa ca am hotarat sa imi opresc menstruatia cu ajutorul acc si sa continui cu o alta folie fara sa le intrerup. numai ca la mare am uitat intr-una din zile sa o iau si am luato cu 5 ore mai tarziu decat trebuia . Trebuia sa ma protejez tip de 7 zile de cand am uitat. NU am avut contact de loc 6 zile de atunci. A saptea zi am avut si ne protejat dar am avut si contact sexual si ininte de incident cu 7 zile si din cate am inteles nu stiu sigur trebuia sa nu fii avut nici inainte . Acum miam terminat folia si trebuia normal ca menstruatia mea sa reapara .Astazi e miercuri iar eu am terminat duminica folia .deci mia intarziat 3 zile. Va rog sa ma ajutati .

#4 2012-08-29 12:28:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

doar intarzierile de mai mult de 12 ore scad protectia, deci la tine nu era cazul de protectie suplimentara.
menstruatia poate veni in oricare din cele 7 zile de pauza, nu te stresa.

te rog sa incerci sa scrii normal, e greu de citit si de inteles ceva.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-08-29 12:34:47

mihaela11
Membru
Inregistrat: 2012-08-29

Bine  Multumesc.  Astept acum sa vad

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.