homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

??? Help me pls!! ???-2

#20 2008-01-09 22:52:39

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: ??? Help me pls!! ???

si i-a tratat cancerul de col ?

#21 2008-01-09 22:53:48

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

micanarcisa a scris:

eu am fost ultima oara la romar in centru la doctorul Ciubotaru si m-a costat 1mil 500 control pluc endovaginala plus papanicolau...dar acum ma voi duce la dr Calin la Spicu...este super...ea a tratat-o pe matusa mea cu cancer de col si mai am cateva prietene care se duc la ea...

si la Dr Calin [e barbat??] cat e? cum e? bani...?? ceva? shtii k nu am grater vreau ieftin si bun
Citeam aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 64#p259964 despre doamna aia in varsta...ma bate gandu sad

#22 2008-01-10 09:34:30

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

m-am exprimat la repezeala...deci ea i-a descoperic cancerul si tot ea a sfatuit=o si a ajutat-o pe tot parcursul tratamentului...i-a recomandat raze cobalt la noi si la bucuresti...si apoi tot ea a trimis-o la cluj la operatie...i s-a facut histerectomie si acum e bine pentru ca era in faza a doua de asta...dar matusa mea numai la ea merge...e doctorita...preturi ti-am zis la topicul ala din galati

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#23 2008-01-10 10:18:59

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

mersi sad

#24 2008-01-10 15:13:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

LadyInRed a scris:

Fetele de la o vreme.. numai sunt "umeda" nu ma pot umezi oricat ar incerca...am vb cu niste prietene mi`au zis k am nevoie de lubrifiant...bun...dak o baga..ma ustura pe moment apoi...in timp de ne excitam ...cam trece usturimea..O alta problema...alaltaieri knd sa o introduca puiu [eram umeda] pana sa ma mai pupe pe gat ...tzatze [imi placea!!!] numai eram si totusi a introdus-o . Dupa aproximativ 1-2 minute o scoate k il ustura si ii curgea sange.Ne-am dat seama k i s`a rupt atza [iar!!] mentionez k mi`am inceput viata sexuala de 3 ani ...de acum..m-am stramtat??ce draq????? sad

zic si eu, ca omul....daca s-a obtinut lubrifierea/excitarea...de ce mai tragem de timp? chiar daca iti place, nu inseamna ca te si excita eficiet si excitatia dispare. Nu te-ai strimtat....
si eu nu cred ca nu te mai poti umezii, te poti umezii, important e sa ai preludiu eficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#25 2008-01-10 22:15:14

gioonitza
New member
Inregistrat: 2007-12-18

micanarcisa a scris:

eu am fost ultima oara la romar in centru la doctorul Ciubotaru si m-a costat 1mil 500 control pluc endovaginala plus papanicolau...dar acum ma voi duce la dr Calin la Spicu...este super...ea a tratat-o pe matusa mea cu cancer de col si mai am cateva prietene care se duc la ea...

buna micanarcisa...imi spui te rog unde este spicu?si spui ca doctorita e buna?sunt din galati si caut un ginecolog bun...ms

#26 2008-01-17 09:10:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai spicul ii spunea inainte la complexul de la hotelul galati...acolo vizavi de fisc unde platesti impozitele

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.