|
Nu esti logat.
Na..as veea nevoie d#1 2012-08-28 12:08:14
na..as veea nevoie dbuna !as avea nevoie de un sfat din partea voastra:spuneti-mi va rog cum sa-mi depasesc emotiile.ma omoara.am fost azi la un interviu si m-am balbait k o proasta.eu nu sunt asa,dar knd interactionez cu pers noi ,parca pica cerul pe mine. acum 2 luni am mai pierdut un interviu din cauza asta.si acum simt k o sa-l pierd si p'asta. nu stiu ce sa fac.eu nu sunt asa de fel,acasa sunt asa "a draq"si "batzoasa"(asa zice al meu) . Offline #2 2012-08-28 12:22:02
Re: na..as veea nevoie dAsa sunt si eu, exact. foarte sociabila, nu-mi mai tace gura, etc. n-am nicio problema de comunicare. dar cand trebuie sa vorbesc in public sunt terminata. urasc examenele orale din tot sufletul. am incercat foarte mult sa ma relaxez, dar parca nu tine de mine. cand stiu ca-mi vine randul imi ia inima razna, nu ma pot controla. cred ca nu e nicio sansa sa scapam de chestia asta. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #3 2012-08-28 13:03:31
Re: na..as veea nevoie dCitez pe cineava, poate va va ajuta in vreun fel: „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2012-08-28 22:18:14
Re: na..as veea nevoie dioana20bv, in cazul meu, emotiile imi treceau, sau tracul, sau..sa-i zicem oricum, daca luam o pastila de Calmogen. E facuta din plante. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #5 2012-08-28 22:42:16
Re: na..as veea nevoie d@my_aa “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-28 22:45:19
Re: na..as veea nevoie dEu nu practic asta dar am vazut la o tipa pe care o stimez si e misto altfel ca om. Din cand in cand fixeaza un punct situat de ex la fruntea interlocutorului si asa explica D I love you. Remember. They cannot take it Offline #7 2012-08-29 09:56:47
Re: na..as veea nevoie dSora mea era o fire foarte emotiva,dar in timp lucrurile s-au schimbat.A fost nevoita sa-si invinga emotiile pt ca din cauza asta a picat un examen,desi invatase pur si simplu nu a putut sa-si stapaneasca emotiile,spunea ca ii batea inima foarte repede,simtea un gol in stomac si nu mai putea sa gandeasca. Am sfatuit-o sa privesca pe cel din fata ei,cel cu care vorbeste ca pe un simplu om,pentru ca asta si este, sa se gandeasca ca pana la urma nu o omoara nimeni, ca prin emotiile astea numai ei isi face rau. Offline #8 2012-08-29 20:38:34
Re: na..as veea nevoie dprobelema e k de acasa eu plec cu "lectia" facuta;al meu ma turuie la cap si ma face sa fiu tare,dar nu atat de tare k aceasta stare trece f repede. de ex la interviul de ieri am fost ok pana am intrat,apoi gata,nici macar nu mai stiam sa-i zic lu ala pt ce job am aplicat si ma balbaiam de imi venea sa incep sa plang p'acolo. eu zic,vreau sa nu fiu asa,dar cedez. eu de fel sunt casiera,si clar k ma intalnesc zilnic cu sute de pers noi..ma descurc(poate e din cauza obisnuintei cu locul de munca). dar la interviu sunt varaza.din cauza asta am pierdut un job foarte bun si am ramas in continuare o simpla casiera! Offline #9 2012-08-29 21:00:00
Re: na..as veea nevoie dmda...si eu la examenele scrise am 9 si 10 si la orale 6 si 7. ma banuie lumea ca copiez dar nici de copiat nu-s in stare Ultima oara a fost editat de denorah00 (2012-08-29 21:00:59) Viata mea, desprinsa din povesti Offline #10 2012-08-29 21:09:58
Re: na..as veea nevoie dcunosc sentimentu:pe mine si cel mai prost prof din facultate m-a prins copiind:)) Offline #11 2012-08-29 21:17:06
Re: na..as veea nevoie dooo pai la facultate nici n-am incercat ca la noi se lasa cu exmatriculare direct Viata mea, desprinsa din povesti Offline #12 2012-08-29 21:24:32
Re: na..as veea nevoie dspuneti-mi, voi ce atitudine luati la interviuri?cum raspundeti fara sa va balbaiti? mie efectiv mi se blocase creieru de parca eram in stand by. Offline #13 2012-08-29 21:45:14
Re: na..as veea nevoie dnu cred ca va intra unu' aici sa spuna eu am fost balbait la interviuri, am facut in felul urmator si ca prin minune, n-am mai fost. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #14 2012-08-29 22:03:14
Re: na..as veea nevoie deu la urmatorul interviu mi-am propus clar sa iau o pastila cva...n-am nimic de pierdut.! mc oricum de sfaturi! Offline #15 2012-08-29 22:25:44
Re: na..as veea nevoie d
Nu stiu daca o sa te ajute cu ceva pastilele. Eu de obicei de la emotii tremur . Am dat de curand traseul pentru examenul auto si dupa ce ca am plans o gramada inainte, am luat un calmant, dar tot am tremurat din toate incheieturile pe pedale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|