homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a

#1 2012-08-30 21:11:55

Ana Trovski
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a

Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a ma ajuta cu ceva sfaturi.Am avut un contact partial neprotejat in urma cu 5 saptamani. De ce spun partial neprotejat, deoarece ne`am protejat pe la mijloc dar imi este teama de acel "lichid preseminal". Dupa teste negative, in primele 3 saptamani am fost la un medic ginecolog care nu mi`a confirmat sarcina,este cumva prea devreme pentru o palpare bimanuala? Am uitat sa precizez ca menstruatia mi`a venit la 16 zile de la contact, si ma tem sa nu fi fost vreo "menstruatie peste sarcina". In timpul acesta am inceput administrarea unor anticonceptionale, insa ceea ce ma framanta este faptul daca acestea influenteaza intr`un sens rezultatul testului.
Tin cont sa spun ca greturile si constipatia m-au pus pe ganduri in privinta asta..si bineinteles tot soiul de articole citite pe internet.

#2 2012-08-31 10:23:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a

ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l!

topic inchis

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Buna seara, sunt noua pe aici. Mi`am facut acest cont in speranta de a

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.