homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista posibilitatea unei sarcini?

#1 2012-08-31 10:45:00

qt
Membru
Inregistrat: 2008-01-04

Exista posibilitatea unei sarcini?

Buna!

Am si eu o nelamurire.. In luna martie/aprilie am incetat sa iau anticonceptionale (le-am luat doar sa-mi regleze menstruatia, folosim prezervativ intotdeauna) si pana luna iunie totul a fost in ordine, iar de 2 luni nu mi-a mai venit menstruatia:( Ne-am protejat in timpul sexului, dar tot sunt nelinistita. Am dureri menstruale, dar tot nu vine nimic. A mai patit cineva asa?

#2 2012-08-31 10:46:49

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Re: Exista posibilitatea unei sarcini?

Da . S-ar putea sa fie din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele.  Cel mai bine ar fi sa mergi la un control si sa vezi care e problema.
Daca v-ati protejat atunci nu ai de ce sa iti faci griji .

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#3 2012-08-31 10:50:47

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Re: Exista posibilitatea unei sarcini?

Daca nu ai avut un contact sexual neprotejat n,ai de ce sa te ingrijorezi...si sa intarzierea menstrei e datorita anticonceptionalelor..menstruatia depinde..si de anticonceptionale de stres de viata sexuala uneori de viata noastra de zi cu zi.. hjarta

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.