homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent ! Am o problema !!!

#1 2012-09-01 16:53:30

alin1993
Membru
Inregistrat: 2012-09-01

Urgent ! Am o problema !!!

Aseara dupa ce am venit de la o petrecere , am facut sex cu prietena mea . Primul numar a fost ok , am folosit prezervativ . Am mers ne-am spalat si ne-am pus in pat . Dupa aceea , am decis sa o luam de la capat insa nu am mai folosit prezervativ . La al doilea numar nu am mai ejaculat deloc , pur si simplu am obosit si ne-am oprit ... Sunt sanse sa fi ramas gravida ? Mentionez ca azi am calculat cand ar trebui sa aiba loc ovulatia si riscul cel mai mare de sarcina este exct pe 31 si astazi ...

Ce recomandati sa facem ?

Sa folosim pilula de a doua zi ? Cat de mari sunt sansele sa aiba efecte secundare ?

Va rog sa imi raspundeti cat mai repede . Va multumesc  !

#2 2012-09-01 16:56:44

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Re: Urgent ! Am o problema !!!

Bunaa...da sunt sanse sa ramana pentru ca tu chiar daca ejaculezi sau nu..elimini un lichid seminal si acel lichid poate contine spermatozoizi..Iti recomand pilula de.a doua zi..sunt sanse f f f mici sa nu.si faca efectu..dupa ce ia aceasta pilula..o sa.i vina menstruatia ori mai devreme ori mai tarziu..sa nu se ingrijoreze..dar ar fi bine sa ia..neutral

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#3 2012-09-01 17:06:15

alin1993
Membru

Ma gandesc ca fiind al doilea numar sunt  mai mici sansele sa elimin acel lichid ...

Cat despre pilula de a doua zi ? Este o mare problema cu efectele secundare ...

#4 2012-09-01 17:08:14

buleroz
New member

Efecte secundare ar fi ca o sa.i deregleze menstruatia..si in primele 24 de ore dupa ce a luat pilula..poate sa aiba dureri de cap ..stari se somn..greturi ameteli..neutral

#5 2012-09-01 17:14:19

alin1993
Membru

Din cate am citit pana acum , pastila Escapelle ar fi cam cea mai convenabila , in sensul ca are reactii adverse mai scazute decat alte medicamente

REACŢII ADVERSE POSIBILE :
Ca toate medicamentele, Escapelle poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
?n funcţie de frecvenţa lor de apariţie, reacţiile adverse pot să fie următoarele:
- la peste 10%: tulburări ale s?ngerării, greaţă, oboseală, durere ?n abdomenul inferior şi durere de cap - ?ntre 1% şi 10%: ameţeli, angorjare a s?nilor, diaree, vărsături.

Ce pareri aveti despre aceasta pastila ?

Publicitate

loading...

#6 2012-09-01 17:17:00

buleroz
New member

nu lua escapelle nu stiu cate e de buna sau nu..insa ia..postinor..e mai buna..si o poti folosi doar de doua ori pe an la un interval de 6 luni..
un contact sexual neprotejat e mereu un risc de sarcina si boli..neutral
Si nu va mai legati la cap daca nu va doare..protejati.va(prezervativ) !! neutral

#7 2012-09-01 17:35:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

poti lua escapelle/postinor/ella one, in functie de ce va suna mai bine, si de ce aveti bani; postinorul e cel mai ieftin; la urma urmei, toate au acelasi efect, si aceleasi efecte secundare.

buleroz, te-as ruga sa nu induci lumea in eroare smile si nu o zic cu rautate, dar nu cred ca le-ai testat tu pe toate 3 ca sa stii care-i mai bun si care nu.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2012-09-01 17:38:44

alin1993
Membru

nu conteaza banii ... conteaza doar reactiile adverse  sa fie cat mai reduse !

Edit : am citit despre ella one ... cred ca pe asta o alegem ... aveti idee daca se gaseste in orice farmacii ? Iti trebuie prescriptie medicala ?

Ultima oara a fost editat de alin1993 (2012-09-01 17:44:31)

#9 2012-09-01 18:36:14

yoyolina
Moderator

teoretic trebuie, practic... traim in romania forgetit
reactiile adverse oricum vor exista, "pastila de a 2a zi" e o bomba hormonala smile oricum, cam toate efectele secundare se reduc la dereglarea ciclului, eventuale dureri de cap, greturi, cam atat.
deci iti zic de pe acum: la 3 saptamani de la incident, spune-i sa faca un test de sarcina, asta ca sa se convinga ca menstruatia ii intarzie (asta daca ii va intarzia) din cauza pastilei, nu din alte cauze smile

#10 2012-09-01 18:36:52

buleroz
New member

Nu cred..Insa eu am zis din propria experientsa ca Postonorul e foarte bun..In rest altcv n.am incercat,,pe mine Postinorul m.a scos din problema cu el mi.am rezolvat dilemele si confuziile..si ti.am zis cum mi.a fost mie..ca si eu am avut dereglari de menstruatie ..dureri de cap si cateva ameteli ..eu ti.am zis de Postinor pt ca l.am folosit..neutral

#11 2012-09-01 19:16:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ca fapt divers, pastila de escapelle = cele 2 pastile de postinor, deci sunt unul si acelasi lucru

#12 2012-09-01 19:28:52

buleroz
New member

yoyolina a scris:

poti lua escapelle/postinor/ella one, in functie de ce va suna mai bine, si de ce aveti bani; postinorul e cel mai ieftin; la urma urmei, toate au acelasi efect, si aceleasi efecte secundare.

buleroz, te-as ruga sa nu induci lumea in eroare smile si nu o zic cu rautate, dar nu cred ca le-ai testat tu pe toate 3 ca sa stii care-i mai bun si care nu.

Yoyolina eu am zis de postinor pt ca ala mie mi.a fct bine forgetit.. nu am zis niciodata ca le.am incercat pe toate /smile asa ca ..te rog:)

#13 2012-09-01 19:38:18

yoyolina
Moderator

nu, ai zis sa nu ia escapelle smile nu ca postinorul ti-a facut tie bine smile

buleroz a scris:

nu lua escapelle nu stiu cate e de buna sau nu..insa ia..postinor..e mai buna

asa ca te rog eu pe tine "forgetit" plus ca din moment ce ai afirmat ca postinor e "mai buna", inseamna ca teoretic ai termen de comparatie.

#14 2012-09-01 20:05:07

buleroz
New member

Asa si asta inseamna ca duc oamenii in eroare??e un forum unde iti dai parerea si eu mi.am dat cu parerea in legatura cu problema lui si cu Postinorul cum faci si tu si altii de pe forumul asta ca asa si eu pot zice ca ai dus oamenii in eroare cand ai zis ca Postinorul e cel mai ieftin..Ca si cum i.ai influenta decizia si am ajunge tot acolo unde ai zis si tu de mine..Si te rog frumos reciteste ca am zis si ca recomand postinorul din experienta proprie ca mie mi.a facut bine..ba chiar am zis ca altceva nu am incercat decat Postinorul..

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-09-01 20:11:57)

#15 2012-09-01 20:07:21

yoyolina
Moderator

am citit, de obicei nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba tongue si ca sa stii, da, postinorul e cel mai ieftin (nu e aberatie, nu e parere personala), de aia e si cel mai "popular"; ca la restul pastilelor atarna la pret marca, producatorul si reclama smile in fond e tot un drac.

#16 2012-09-01 20:14:24

buleroz
New member

Stiam si ca e cel mai ieftin stiam ca e si cel mai popular .. se cumpara cel mai des .. dar trebuie sa recunosti ca da rezultate..in caz ca ai folosit wink

#17 2012-09-01 23:56:35

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

si escapelle da rezultate, doar pentru asta sunt facute

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.