|
Nu esti logat.
Urgent ! Am o problema !!!#1 2012-09-01 16:53:30
Urgent ! Am o problema !!!Aseara dupa ce am venit de la o petrecere , am facut sex cu prietena mea . Primul numar a fost ok , am folosit prezervativ . Am mers ne-am spalat si ne-am pus in pat . Dupa aceea , am decis sa o luam de la capat insa nu am mai folosit prezervativ . La al doilea numar nu am mai ejaculat deloc , pur si simplu am obosit si ne-am oprit ... Sunt sanse sa fi ramas gravida ? Mentionez ca azi am calculat cand ar trebui sa aiba loc ovulatia si riscul cel mai mare de sarcina este exct pe 31 si astazi ... Offline #2 2012-09-01 16:56:44
Re: Urgent ! Am o problema !!!Bunaa...da sunt sanse sa ramana pentru ca tu chiar daca ejaculezi sau nu..elimini un lichid seminal si acel lichid poate contine spermatozoizi..Iti recomand pilula de.a doua zi..sunt sanse f f f mici sa nu.si faca efectu..dupa ce ia aceasta pilula..o sa.i vina menstruatia ori mai devreme ori mai tarziu..sa nu se ingrijoreze..dar ar fi bine sa ia.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #3 2012-09-01 17:06:15
Re: Urgent ! Am o problema !!!Ma gandesc ca fiind al doilea numar sunt mai mici sansele sa elimin acel lichid ... Offline #4 2012-09-01 17:08:14
Re: Urgent ! Am o problema !!!Efecte secundare ar fi ca o sa.i deregleze menstruatia..si in primele 24 de ore dupa ce a luat pilula..poate sa aiba dureri de cap ..stari se somn..greturi ameteli.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #5 2012-09-01 17:14:19
Re: Urgent ! Am o problema !!!Din cate am citit pana acum , pastila Escapelle ar fi cam cea mai convenabila , in sensul ca are reactii adverse mai scazute decat alte medicamente Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-01 17:17:00
Re: Urgent ! Am o problema !!!nu lua escapelle nu stiu cate e de buna sau nu..insa ia..postinor..e mai buna..si o poti folosi doar de doua ori pe an la un interval de 6 luni.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #7 2012-09-01 17:35:23
Re: Urgent ! Am o problema !!!poti lua escapelle/postinor/ella one, in functie de ce va suna mai bine, si de ce aveti bani; postinorul e cel mai ieftin; la urma urmei, toate au acelasi efect, si aceleasi efecte secundare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-09-01 17:38:44
Re: Urgent ! Am o problema !!!nu conteaza banii ... conteaza doar reactiile adverse sa fie cat mai reduse ! Ultima oara a fost editat de alin1993 (2012-09-01 17:44:31) Offline #9 2012-09-01 18:36:14
Re: Urgent ! Am o problema !!!teoretic trebuie, practic... traim in romania daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-09-01 18:36:52
Re: Urgent ! Am o problema !!!Nu cred..Insa eu am zis din propria experientsa ca Postonorul e foarte bun..In rest altcv n.am incercat,,pe mine Postinorul m.a scos din problema cu el mi.am rezolvat dilemele si confuziile..si ti.am zis cum mi.a fost mie..ca si eu am avut dereglari de menstruatie ..dureri de cap si cateva ameteli ..eu ti.am zis de Postinor pt ca l.am folosit.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #11 2012-09-01 19:16:08
Re: Urgent ! Am o problema !!!ca fapt divers, pastila de escapelle = cele 2 pastile de postinor, deci sunt unul si acelasi lucru Offline #12 2012-09-01 19:28:52
Re: Urgent ! Am o problema !!!
Yoyolina eu am zis de postinor pt ca ala mie mi.a fct bine .. nu am zis niciodata ca le.am incercat pe toate / asa ca ..te rog:) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #13 2012-09-01 19:38:18
Re: Urgent ! Am o problema !!!nu, ai zis sa nu ia escapelle nu ca postinorul ti-a facut tie bine
asa ca te rog eu pe tine "" plus ca din moment ce ai afirmat ca postinor e "mai buna", inseamna ca teoretic ai termen de comparatie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-09-01 20:05:07
Re: Urgent ! Am o problema !!!Asa si asta inseamna ca duc oamenii in eroare??e un forum unde iti dai parerea si eu mi.am dat cu parerea in legatura cu problema lui si cu Postinorul cum faci si tu si altii de pe forumul asta ca asa si eu pot zice ca ai dus oamenii in eroare cand ai zis ca Postinorul e cel mai ieftin..Ca si cum i.ai influenta decizia si am ajunge tot acolo unde ai zis si tu de mine..Si te rog frumos reciteste ca am zis si ca recomand postinorul din experienta proprie ca mie mi.a facut bine..ba chiar am zis ca altceva nu am incercat decat Postinorul.. Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-09-01 20:11:57) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #15 2012-09-01 20:07:21
Re: Urgent ! Am o problema !!!am citit, de obicei nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba si ca sa stii, da, postinorul e cel mai ieftin (nu e aberatie, nu e parere personala), de aia e si cel mai "popular"; ca la restul pastilelor atarna la pret marca, producatorul si reclama in fond e tot un drac. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-09-01 20:14:24
Re: Urgent ! Am o problema !!!Stiam si ca e cel mai ieftin stiam ca e si cel mai popular .. se cumpara cel mai des .. dar trebuie sa recunosti ca da rezultate..in caz ca ai folosit Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #17 2012-09-01 23:56:35
Re: Urgent ! Am o problema !!!si escapelle da rezultate, doar pentru asta sunt facute iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|