homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare merita sa-l iert?-2

#20 2012-09-01 00:20:31

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Oare merita sa-l iert?

Auzi, dar... asa, de curiozitate, motivul tau principal pentru a nu te desparti de el este faptul ca ar trebui sa te muti si ca nu iti place sa stai singura? Si preferi sa fii calcata in picioare si luata in bataie de joc pentru ca e mare efortul de a-ti cauta o locuinta? Scuze ca spun, dar e un motiv pueril. Te-a mintit, nu mai ai incredere in el, nu prea iti mai pasa ce face acum, te-ai racit fata de el? Minunat. In cazuri d-astea se pune punct. Nu stiu cu ce te-ar incalzi sa stai zi de zi in casa langa o persoana pe care, inevitabil, ajungi sa nu o mai suporti si fata de care esti relativ indiferenta. smile

#21 2012-09-01 01:40:37

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

epic fail.

#22 2012-09-01 02:37:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai ales din partea unei persoane care acorda adjectivul cu un verb. smile Gramatica, mama ei...
(ca un bonus, asa... daca vrei neaparat sa pui "epic", il acorzi cu "failure", nu cu "fail")

Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-09-01 02:47:05)

#23 2012-09-01 12:58:45

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Eu zic sa`l ierti ... pentru ca nu merita sa va despartiti dupa o relatie de 4 ani si ceva pentru cateva vorbe spus de el unor fete (care poate erau frumoase sau cum spune el) ... asta nu inseamna ca daca esti intr`o relatie cu cineva sa nu porti discutii si cu alte persoane care poate il acuza sa zic eu ... oricum nu l`ai prins in fapt cand te`a inselat ... deci au fost doar cateva vorbe si un cont de facebook ce el ti`a ascuns ... eu zic ca dramatizezi (parerea mea) ... eu zic sa`i mai oferi o sansa daca crezi tu ca ti`a gresit atat de grav.Bafta.

OmniaVincitAmor nu vreau sa fiu malitios smile bafta si tie.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-09-01 12:59:15)

#24 2012-09-01 15:56:52

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Mihaela, parerea mea este ca cel mai important este sa aflii motivul pentru care a facut ce a facut si sa te linistesti smile
Un motiv putea fi ca ii lipsea ceva din relatia cu tine, desi nu cred, e si asta o posibilitate. Iar alt motiv, si cel mai des intalnit ar fi ca ii lipseste increderea in sine si simte nevoia sa isi demonstreze ca inca mai poate.
Important este sa discuti cu el cu calm si sa intelegi de ce a facut-o. Daca veti lucra amandoi la cauze posibil ca relatia sa redevina mai puternica dupa. Iar daca nu veti intelege motivele, se va repeta mai mult ca sigur pentru ca adevaratele motive sunt inca acolo, asteptand momentul potrivit sa erupa...
Si in primul rand, sa nu iti pierzi increderea in tine. Ai incredere ca fie ce o fi, totul merge spre mai bine. O poti lua oricand de la capat, daca asta iti doresti, poti gasii pe altcineva. Poti face orice vrei tu sa faci.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#25 2012-09-01 18:34:32

mihaela01
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-11-23

va multumesc pentru gandurile voastre. Am sa reflectez mai mult.  L-am intrebat dc a facut asta, dc ii zicea k ii e dor de aia, dar nu primec nici un raspuns. Poate i-a placut f mult de ea cine stie.                         Acidulass, nu dramatizez deloc, pt mn este un soc sa aflu ca el ar mai fi interesat si de altele si mi se pare un lucru grav. Dar imi este si greu sa ma despart de el.poate ca o voi face

#26 2012-09-02 12:34:22

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

daca ai avut si cea mai mica indoiala ca nu merita sa-l ierti (de unde si nevoia de a crea un topic si a cere ajutor), inseamna ca intr-adevar nu merita smile
eu dupa 4 ani jumatate de relatie am aflat (de la el ce-i drept, dupa ce ne-am certat o perioada mai lunga) ca el a facut sex cu altele in timpul asta... asta in conditiile in care eram 100% convinsa ca ma iubeste si ca nu m-ar insela niciodata smile
parerea mea: calmeaza-te, move on, life's not over!

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#27 2012-09-02 14:34:53

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

ce oameni ! huh

#28 2012-09-02 16:04:49

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

offtopic

cata rotfl rotfl rotfl

cata: bun venit in lumea reala rotfl rotfl rotfl

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.