homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie prelungita

#1 2012-09-04 21:39:47

ari9191
Membru
Inregistrat: 2012-09-04

Menstruatie prelungita

Buna tuturor!

Sunt Ari, am 21 de ani. Am o problema care ma sperie si nu stiu cui sa ma adresez. Sunt sigura ca aceasta comunitate ma poate indruma bine.
Sa va povestesc despre problema mea. Am un ciclu menstrual regulat (stiti si voi, se mai intampla sa intarzie o zi, doua, dar nimic alarmant, ma tinea aprrox 6 7 zile). In luna iunie, pe 26 am avut ultima menstruatie. Trebuia sa imi vina cam pe 26 luna iulie. Imi intarziase un pic, am facut un test doar asa ca sa fiu sigura, a iesit negativ, bineinteles (am un partener stabil, de 2 ani jumatate, nu am facut-o niciodata fara prezervativ). Pe 23 august mi-a venit, sau mai bine zis a incercat sa  imi vina (chiar cand vroiam sa ma duc la control). Era f putin, ca si cum as fi fost in ultimele zile. De sambata aceasta imi vine oarecum normal dar nu se mai opreste... supa  De obicei mi se intampla sa imi mai intarzie mai mult ( o sapt, 2) vara, dupa sesiune cand e mult stres. Ma apucasem si de sala si faceam intens, mi-a venit cand am lasat-o mai moale. Ce sfaturi aveti pt mine? Ce sa fac? Nu am la cine sa apelez.
Va multumesc din suflet anticipat!
O seara super!

#2 2012-09-05 11:58:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Menstruatie prelungita

singurul sfat pertinent e sa mergi la un ginecolog ca sa vezi unde-i problema.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.