homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie - posibil motiv?

#1 2012-08-19 02:17:38

FuzzyGawjuz
New member
Inregistrat: 2012-01-18

Intarziere menstruatie - posibil motiv?

Buna, am si eu o nelamurire. Iau diane35 la recomandarea medicului ginecolog. Problema este ca luna asta am fost la mare si cum terminam o folie fix cand nu trebuia am continuat cu alta folie. Am intrerupt pe data de 16 august, nefolosind folia pana la capat. Cand faceam pauze imi venea a 2-a, a 3-a zi. Ce-i drept, azi este 19 dar sunt putin ingrijorata ca nu imi vine menstruatia. Am semnele respective (dureri de sani, stare indispusa, etc) doar ca.. Nimic! Poate fiind si putin paranoia m-am gandit ca e posibil sa fi ramas, tinand cont de faptul ca am senzatia de foame mai des decat de obicei si parca-parca merg la toaleta tot mai des.. Dar cred ca este doar paranoia, tinand cont de faptul ca eram si pe ac si am folosit si prezervativ. Oricum, intentionez sa imi fac o programare la gineco (vreau sa schimb ac-urile) numai ca nu stiu cand, tinand cont ca nu da niciun semn. Cam cand pot sa ma astept la o potentiala activitate? Nu de alta, da chiar vreau sa ajung la gineco saptamana viitoare sau cam asa.. Raspuns, va rog?

#2 2012-08-19 18:13:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intarziere menstruatie - posibil motiv?

eu zic ca o sa vina menstruatia in pauza de 7 zile, rabdare

#3 2012-08-28 16:43:28

-deya01-
Membru
Inregistrat: 2012-08-28

buna ziua am si eu o problema ...cam de 5 ani am deranjare hormonala imi vine ciclul neregulat  o data la 4 luni la 5 luni am fost la doc. si  mi-a dat sa iau  duphaston pana imi vine ciclul apoi dupa ce trece sa iau diane 35 am folosit 1 an apoi am oprit si iar intarzie nu vreau sa mai iau anticonceptionale ajutati-ma va rog

#4 2012-09-05 17:48:14

bosorogan
New member
Inregistrat: 2012-09-05

Buna ziua! Am si eu o problema si am mare nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Flosesc Diane 35 de un an si ceva si nu am avut nici un fel de probleme cu ele pana acum. Saptamana aceasta cand am inceput pauza de 7 zile am asteptat sa treaca cele 4 zile urmand ca a 5-a zi sa imi vina ciclul asa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum, dar se pare ca a intarziat sad. Este adevarat ca luna aceasta am fost in vacanta, am facut baie intr-un lac cu apa putin cam rece, am stat pe rece, si ma gandesc ca ar fi posibil sa racesc. De vineri ar trebui sa incep o folie noua de pastile dar daca nu imi vine ciclu in pauza...nu stiu daca e indicat! Intentionez sa merg si la un contol ginecologic dar o sa fie posibil abia luna viitoare. Pls..help me!

#5 2012-09-06 10:07:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

bosorogan ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l!

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.