homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

?ntrebare pt Doctoressa

#1 2012-06-26 17:54:03

ela11
Membru
Inregistrat: 2009-03-09

?ntrebare pt Doctoressa

Buna ziua,

Am fost la ginecolog pt un PAP si analiza de secretie....PAP-ul a iesit stadiul II iar analiza de secretie a iesit bine....nu am candida sau alte infectii....totusi medicul mi-a dat tratament cu polygynax ovule, dupa menstra timp de 7 zile, zicand ca am o usoara inflamatie....daca analizele au iesit bine mai este cazul sa fac tratamentul cu ovule?....Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul.

#2 2012-06-28 11:22:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ?ntrebare pt Doctoressa

cu informatiile pe care le am eu, nu vad ce ai putea trata.
totusi, poate ai ceva simptomatologie care sa justifice tratamentul...nu pot eu sa decid in nici un fel asupra unui tratament indicat de medicul care te-a consultat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-28 12:44:58

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

doctoressa, am si eu o intrebare. Am inceput sa iau anticonceptionale marti pe 19 iunie, din prima zi de menstruatie, la aceasi ora. Doctora mi-a spus ca e posibil ca menstruatia sa mi se modifice in sensul ca poate dura mai putin. Menstra mea ma tinea maxim 8 zile, dar este a10a zi si tot sangerez, intradevar mai putin. Ieri am sangerat in prima parte a zilei putin si dupa s-a oprit dar azi vad ca iar trec prin aceasi problema Se poate numi aceasta sangerare spotting? Mentionez ca nu am fost chiar cuminte si prin in a7a si a8a zi am avut contact sexual(protejat si cu prezervativ pe langa ac) poate sa influenteze asta menstruatia? Eu ce fac? iau ac'urile in continuare sau ma duc la doctor. Cand am fost mi s-a dat artizia pentru fix 3 luni si urma sa merg cand mai aveam jumate din ultima folie sa vedem daca mi le schimba sau continui cu ele dar nu stiu daca e bine sa stau pana in a3a luna asa sau nu. Si inca ceva, stiu ca artizia au cea mai mica doza de hormoni, daca nu imi e bine cu ele mai are rost sa le schimb cu ceva mai puternic sau nu?

#4 2012-09-05 13:03:05

Dezastreea
New member
Inregistrat: 2011-01-28

Buna ziua!
Iau anticonceptionale de aproape 2 ani: 1 an si vreo 2 luni am luat Melleva 35, cu care nu am avut absolut nicio problema, insa am inteles ca sunt prea puternice asa ca am mers ca doamna doctora (doctoressa) sa le schimb. Mi-a recomandat Mercillon, pe care le iau de prin februarie. Menstruatia insa mi s-a cam dereglat de cand am inceput sa le iau, dureaza mai putine zile, mereu are culoare maronie f inchisa, in unele luni mi s-a intamplat sa imi vina mai devreme decat trebuie, mai mult sub forma unei secretii, iar in luna august nu am avut scurgeri decat 2 zile si atunci f f putin. Sunt ingrijorata oare ar trebui sa merg sa le schimb? sau sa fac pauza de la ele? cand am fost ultima data la ginecolog (in iunie) nu mi-a zis nimic de pastile, ci doar mi-a dat tratament cu ovule pt secretie (cu care de asemenea aveam ceva probleme)

#5 2012-09-05 13:28:41

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Karina_ a scris:

doctoressa, am si eu o intrebare. Am inceput sa iau anticonceptionale marti pe 19 iunie, din prima zi de menstruatie, la aceasi ora. Doctora mi-a spus ca e posibil ca menstruatia sa mi se modifice in sensul ca poate dura mai putin. Menstra mea ma tinea maxim 8 zile, dar este a10a zi si tot sangerez, intradevar mai putin. Ieri am sangerat in prima parte a zilei putin si dupa s-a oprit dar azi vad ca iar trec prin aceasi problema Se poate numi aceasta sangerare spotting? Mentionez ca nu am fost chiar cuminte si prin in a7a si a8a zi am avut contact sexual(protejat si cu prezervativ pe langa ac) poate sa influenteze asta menstruatia? Eu ce fac? iau ac'urile in continuare sau ma duc la doctor. Cand am fost mi s-a dat artizia pentru fix 3 luni si urma sa merg cand mai aveam jumate din ultima folie sa vedem daca mi le schimba sau continui cu ele dar nu stiu daca e bine sa stau pana in a3a luna asa sau nu. Si inca ceva, stiu ca artizia au cea mai mica doza de hormoni, daca nu imi e bine cu ele mai are rost sa le schimb cu ceva mai puternic sau nu?

poti sa faci spotting in primele 3 luni, eu zic sa mai astepti. intre timp mergi si la acel control, poate dispare si spotting-ul, inca nu e cazul sa te alarmezi smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#6 2012-09-05 17:59:31

bosorogan
New member
Inregistrat: 2012-09-05

Buna ziua! Am si eu o problema si am mare nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Flosesc Diane 35 de un an si ceva si nu am avut nici un fel de probleme cu ele pana acum. Saptamana aceasta cand am inceput pauza de 7 zile am asteptat sa treaca cele 4 zile urmand ca a 5-a zi sa imi vina ciclul asa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum, dar se pare ca a intarziat sad. Este adevarat ca luna aceasta am fost in vacanta, am facut baie intr-un lac cu apa putin cam rece, am stat pe rece, si ma gandesc ca ar fi posibil sa racesc. De vineri ar trebui sa incep o folie noua de pastile dar daca nu imi vine ciclu in pauza...nu stiu daca e indicat! Intentionez sa merg si la un contol ginecologic dar o sa fie posibil abia luna viitoare. Pls..help me!

#7 2012-09-06 10:09:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca nu ai facut nimic care sa afecteze protectia (luat antibiotice/antidepresive, mancat gref, baut ceai de sunatoare, uitat o pastila, vomitat in primele 4 ore de la administrarea unei pastile, avut mai mult de 4 scaune apoase intre 2 pastile) nu exista risc de sarcina, deci poti incepe linistita folie noua; daca si luna viitoare se repeta situatia, du-te la planning sa le schimbi; lipsa menstruatiei poate fi semn ca nu ti se mai potrivesc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2012-09-06 15:50:11

bosorogan
New member
Inregistrat: 2012-09-05

ok...multumesc mult pentru sfat! Astazi parca a inceput usor sa vina...oricum vreau sa merg la medic pentru un control mai amanuntit.

Mersi inca o data! pusspusspuss

#9 2012-09-06 15:52:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

n-ai pt ce smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.