|
Nu esti logat.
AM NEVOIE DE UN RASPUNS :-S#1 2008-01-17 23:59:35
AM NEVOIE DE UN RASPUNS :-SPrietena mea de obicei ia ac la ora 9 seara, dar a uitat intr-o zi si le-a luat dimineatza pe la 12, dupa 3 zile dupa ce a continuat sa ieie ac la ora stabilita ( ora 9 ) am avut un contact sexual, dupa contact am aflat ca a uitat de pastila si a luat dupa ... se poate ca sa fi ramas ? PLS Offline #2 2008-01-18 00:01:39
Re: AM NEVOIE DE UN RASPUNS :-Sprima pastila a uitat o mai mult de 12 ore deci trebuia sa se protejeze suplimentar urmatoarele 7 pastilute...deci un risc de sarcina exista...de cat timp ia anticonceptionale? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-18 00:01:44
Re: AM NEVOIE DE UN RASPUNS :-Sdepinde daca era in perioada fertila insa sansele sunt cam mici zic eu, spune-i sa calculeze perioada fertila daca ai terminat in ea. si preventiv sa fiti siguri peste o sap de la contact sa faca un test. Offline #4 2008-01-18 00:02:41
Re: AM NEVOIE DE UN RASPUNS :-Sunik...nu si poate calcula perioadafertila pt ca ia anticonceptionale...nu ai perioada fertila cand iei pilule... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|