|
Nu esti logat.
Casatorie-2#20 2008-01-04 08:04:14
Re: casatorieda,da dar fata a zis mai sus ca si-a schimbat numele... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-01-18 01:14:54
Re: casatoriebuna si ma-m casatorit si eram inka la skoala nu este problema ku numele orikum pe katalog o sa ramana acelas nume adika numele tau de fata numai daka te duci u ku aktele de kasatorie iti poate skimba numele pe katalog dar nu are nici o treaba bieanteles k poti kontinua la zi nu konteaza k esti kasatorita si ai alt nume iubeste si vei iubit.... Offline #22 2008-01-18 02:39:56
Re: casatorieeu cand m-am casatorit si am intrebat mi s-a spus ca trebuie sa ma mut la cursuri serale sau f.r. Offline #23 2008-01-18 08:03:03
Re: casatorie
ce tampenie. daca esti casatorit inseamna ca esti pa?? ce sistem tampit Offline #24 2008-01-18 08:30:44
Re: casatorienumele nu se schimba ramane tot cel de fata. ar fi absurd sa il schimbe daca peste n ani divortezi si sotul nu este de acord sa ii porti numele in continuare revi la numele de fata cel care e trecut pe diplome. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|