|
Nu esti logat.
Spotting, de ce?#1 2012-08-26 14:49:38
Spotting, de ce?Buna ziua, am o prietena care ia anticonceptionale Artizia( in mod normal trebuie sa le ia la ora 10 seara, dar cateodata se intampla sa le ia si pe la 7-8, adica inainte, sau si mai tarziu de 10). Mai are o saptamana de pastilute si astazi a avut spotting si as vrea sa stiu motivul pentru care s-a intamplat acest lucru. Este foarte speriata deoarece nu i s-a mai intamplat acest lucru inainte. Vreau sa mentionez ca ia anticonceptionale de un an.. si acum cateva luni, mai exact in iunie a uitat sa ia pastila mai mult de 15 ore si se gandeste k poate sa aiba legatura cu spottingul de acum. As vrea sa stiu de la ce o fi aparut? Ar putea fi gravida? Offline #2 2012-08-26 14:53:47
Re: Spotting, de ce?Spottingul poate sa apara si fara motiv; daca apare mai multe luni la rand ar putea insemna ca pastilele nu i se mai potrivesc si ar trebui sa le schimbe Offline #3 2012-09-06 11:54:59
Re: Spotting, de ce?Si eu am o problema asemanatoare si nu stiu daca sa o pun pe seama AC sau exista alte cauze. Mi-am facut programare la gineco luni, dar sunt putin panicata. Offline #4 2012-09-10 20:14:19
Re: Spotting, de ce?Buna din nou, Ultima oara a fost editat de Sheri (2012-09-10 20:14:41) Offline #5 2014-03-09 12:06:51
Re: Spotting, de ce?Am luat yasmin 2 ani fara pauza si mi-au aparut scurgeri maronii .Luna aceasta am renuntat la ele dar tot am acele scurgeri.Ce e de facut?Am fost la medic, nu am chist, nu am fibrom si nici infectie. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|