|
Nu esti logat.
Risc de sarcina sau nu?#1 2012-09-11 20:39:16
Risc de sarcina sau nu?Buna.. Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-09-11 21:34:23) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #2 2012-09-11 21:14:54
Re: Risc de sarcina sau nu?E cam imposibil sa ramai gravida cu...o lenjerie. Deci, daca cele spuse de tine, sunt dat exacte, nu exista niciun risc. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-09-11 21:23:40
Re: Risc de sarcina sau nu?x_ynna..ai inteles gresit..cand a scos..a alunecat prezervativul ..si sperma din prezervativ a curs pe lenjeria de pat.. adica ar fi riscul sa se fi scurs sperma in interiorul vaginului ?? .. recisteste te rog mai atenta si daca raspunsul nu e unul sigur .. daca nu esti sigura pe raspuns..nu-l mai da..am nevoie de raspunsuri cat de cat sigure .. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #4 2012-09-11 21:29:15
Re: Risc de sarcina sau nu?ynna a inteles exact ce ai scris..ai spus ca atunci cand a scos-o a curs pe lenjerie...nu ai precizat de teama ta sa nu se fi scurs si in vagin...din cunostintele mele vagi,daca a ramas sperma in vagin e posibil sa ramai insarcinata,dar mai este si teoria ca trebuie sa ejaculeze adanc ca sa ramai..tu nu ai simtit nimic sa se fi scurs din tine...cat timp a trecut de la acel contact? daca au trecut 3 saptamani fa un test de sarcina si vei afla Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-09-11 21:42:24
Re: Risc de sarcina sau nu?s-au implinit trei saptamani duminica pe 9 septembrie:) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-11 21:44:01
Re: Risc de sarcina sau nu?fa un test de sarcina maine dimineata cu prima urina si vei vedea Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|