homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Risc de sarcina sau nu?

#1 2012-09-11 20:39:16

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Risc de sarcina sau nu?

Buna..
Deci..pe 19 august am avut un contact sexual protejat..insa cand a scos a alunecat prezervativul..iar sperma a curs pe lenjerie ..pe 26 mi-a venit menstruatia..desi trebuia sa.mi vina cam pe 27 deci a venit cu o zi mai devreme..primele doua zile a curs abundent...iar a 3a si a 4 a zi mai putin iar in a 5a zi cateva pikturi..pe mine de obicei mai devreme de 6 zile nu-mi trecea menstruatia..
Pe 8 septembrie am avut iar un contact sexual protejat fara alunecare de prezervativ.. in noaptea de sambata spre duminica am vomitat dar cred ca a fost din cauza bauturii pentru ca a fost ziua unei prietene si si-a facut-o intr-un club unde evident s-a baut ..insa azi dimineata..m.am trezit cu niste ameteli..si ce am mancat dimineata..mai tarziu am vomitat si din cand in cand ma mai palea cate o greata..si ma cam doare ovaru stang de la o vreme si nu stiu ma gandesc..oare de la prezervativul acela alunecat ..e vreun risc sa fi ramas chiar daca sperma din prezervativ a curs pe lenjerie?E vreun risc sa se fi scurs sperma  in interiorul vaginului atunci cand a scos ??o parere ..pentru ca ma tot gandesc si ba imi zic ca nu are cum ba ma ia teama cand ma gandesc ca am vomitat ce am mancat si greturile alea..
Mercii !! puss [am editat sa numai existe dubii..discutii..etc]

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-09-11 21:34:23)

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#2 2012-09-11 21:14:54

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Risc de sarcina sau nu?

E cam imposibil sa ramai gravida cu...o lenjerie. Deci, daca cele spuse de tine, sunt dat exacte, nu exista niciun risc. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-09-11 21:23:40

buleroz
New member

x_ynna..ai inteles gresit..cand a scos..a alunecat prezervativul ..si sperma din prezervativ a curs pe lenjeria de pat.. adica ar fi riscul sa se fi scurs sperma in interiorul vaginului ?? ..  recisteste te rog mai atenta puss si daca raspunsul nu e unul sigur .. daca nu esti sigura pe raspuns..nu-l mai da..am nevoie de raspunsuri cat de cat sigure ..
....... smile

#4 2012-09-11 21:29:15

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

ynna a inteles exact ce ai scris..ai spus ca atunci cand a scos-o a curs pe lenjerie...nu ai precizat de teama ta sa nu se fi scurs si in vagin...din cunostintele mele vagi,daca a ramas sperma in vagin e posibil sa ramai insarcinata,dar mai este si teoria ca trebuie sa ejaculeze adanc ca sa ramai..tu nu ai simtit nimic sa se fi scurs din tine...cat timp a trecut de la acel contact? daca au trecut 3 saptamani fa un test de sarcina si vei afla

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2012-09-11 21:42:24

buleroz
New member

s-au implinit trei saptamani duminica pe 9 septembrie:)

Publicitate

loading...

#6 2012-09-11 21:44:01

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

fa un test de sarcina maine dimineata cu prima urina si vei vedea

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.