|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata sau nu?#1 2012-09-10 19:21:04
Sunt insarcinata sau nu?Buna...am si eu o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti....in urma cu 1 luna am facut sex cu prietenul meu.....in timpul actului sexual s-a rupt prezervativul.....in decurs de maxim 2 ore am luat pilula de a 2-a zi....de atunci am avut 2 cicluri menstruale si am facut 3 teste de sarcina care au iesit negative.....totusi am o senzatie de balonare....var rog sa imi spuneti sa poate sa fiu insarcinata? Offline #2 2012-09-11 22:58:39
Re: Sunt insarcinata sau nu?nu esti insarcinata in urma acelui contact sexual. Offline #3 2012-09-12 09:52:21
Re: Sunt insarcinata sau nu?Daca ai luat pilula si ai facut si teste si toate negative .. n.ai de ce sa te ingrijorezi..balonarea poate fi si din cauza alimentatiei .. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #4 2012-09-12 13:04:01
Re: Sunt insarcinata sau nu?YnaYnutza ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l! daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|