|
Nu esti logat.
Rog din suflet raspuns avizat...#1 2012-09-10 11:42:48
Rog din suflet raspuns avizat...Buna ziua, am o problema importanta si vreau sa aflu un raspuns. Am luat luna trecuta contraceptive Diane 35 pana pe data de 18 august. In 20 august mi-a venit ciclul. Pe 2 septembrie am avut relatii sexuale neprotejate iar pe 3 septembrie am luat pilula de a 2-a zi... DAR, in aceeasi zi am avut iar relatii neprotejate... :-( va rog, fara judecata... Acum am facut un test si sunt insarcinata. Vreau sa stiu daca Diane 35 de luna trecuta si pilula de a 2-a zi luata chiar in ziua conceptiei pot afecta fatul... Va rog mult, este important... Offline #2 2012-09-10 12:18:56
Re: Rog din suflet raspuns avizat...mocsa? doctoressa? va rog mult... vreau sa stiu daca toti estrogenii luati pot afecta fatul sau sexualitatea lui sau... Stiu ca progesteronul din pilula de a doua zi fixeaza mai bine oul... dar restul? Offline #3 2012-09-10 12:32:31
Re: Rog din suflet raspuns avizat...un raspuns avizat nu pot sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ca am o cunostinta care a luat anticonceptionale pana in luna a 7-a de sarcina nestiind ca e gravida. in luna a 7-a nu i-a mai venit ciclul, a mers la dr si marea surpriza. fetita are 3 ani si e perfect sanatoasa, n-a avut niciodata nimic. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #4 2012-09-10 16:32:54
Re: Rog din suflet raspuns avizat...tocmai asta e... este fetita... am inteles ca anticonceptionalele au influenta asupra "feminitatii" , sexului viitorului fat...??? Offline #5 2012-09-10 17:05:37
Re: Rog din suflet raspuns avizat...monicutz, observ ca pe tine te intereseaza mai degraba sexul fatului decat sanatatea lui. Gresesc? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-10 17:20:38
Re: Rog din suflet raspuns avizat...eu stiu ca AC luate in timpul sarcinii pe o perioada lunga pot avea o oarecare influenta, tu le-ai luat inainte, iar postinorul contine doar progesteron, deci eu zic ca nu avea ce sa influenteze Offline #7 2012-09-10 18:22:37
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Maje din ce spune, eu cred ca o intereseaza sa nu fie vreo problema in privinta sexului, ca sunt si astfel de boli, nu ca o deranjeaza ca e fetita. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #8 2012-09-10 18:28:16
Re: Rog din suflet raspuns avizat...waaa...cum sa fie aia insarcinata in 7 luni si sa nu stie? ia venit ciclul desi lua anticonceptionale? eu incep sa ma tem..pe bune Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-09-10 18:39:56
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Jahanne, da. I-a veniy ciclul 7 luni in care a luat normal anticonceptionale, si nici burta nu avea de gradida, doar asa, parca se ingrasase putin. ea sustine ca nu a simtit nici miscarile bebelui nimic. am cautat pe net si cica ar fi o forma de sarcina foarte rara, asa numita sarcina ascunsa. nici n-au apucat sa se obisnuiasca cu ideea si a nascut. Avea 19 ani, in vara cand intra la faculta a aflat. si chiar zilele trecute am aflat ca a mai facut un bebe apoi. si s-au si casatorit. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #10 2012-09-10 18:40:51
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Doamne,eu incep sa ma tem,incep sa nu mai am incredere in nimic Two souls don't find each other by simple accident Offline #11 2012-09-10 18:49:12
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Johanne, pai nici sa n-ai incredere. crezi ca mwtodele sunt 100% sigure? doar abstinenta e Viata mea, desprinsa din povesti Offline #12 2012-09-10 18:51:00
Re: Rog din suflet raspuns avizat...pai asta,e cam foarte ciudata chestia asta,ca doar copila ala nu e mort doamne iarta-ma. Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-09-11 12:05:31
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Ma intereseaza sa nu fie sanatatea fatului pusa in pericol . Nu stiu ce sex are fatul, ma refeream la ce spunea denorah despre prietena ei care a avut o fetita in conditiile in care a luat contraceptive. Am inteles de la un medic ginecolog ca influenteaza sexul, adica faci fete sau, chestie mai nasoala, influenteaza sexualitatea unui eventual baiat (tendinte homosexuale etc) Offline #14 2012-09-11 12:18:00
Re: Rog din suflet raspuns avizat...moni, stai linistita. cum sa influenteze sexualitatea inspre homosexualitate??? asta e ceva pur psihic, nu tine de medicamente. nu exista medicament in lume care sa te faca gay. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #15 2012-09-11 23:53:51
Re: Rog din suflet raspuns avizat...multumesc mult! sper din suflet sa fie ok... Offline #16 2012-09-12 22:03:30
Re: Rog din suflet raspuns avizat...daca cineva mai stie ceva legat de acest subiect, Diane 35 + NorLevo (pilula de a doua zi) + sarcina va rog sa-mi raspundeti. Multumesc Offline #17 2012-09-13 10:56:03
Re: Rog din suflet raspuns avizat...Diane ai luat pana in 18 august iar contactul sexual a fost in 2 septembrie, adica la 12 zile dupa ultima pastila. ca atare, administrarea de anticonceptionale nu s-a produs in timpul sarcinii si n-are nicio legatura cu ea. sunt o gramada de femei care au ramas insarcinate in luna in care au renuntat la ac, nu e nicio problema. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|