|
Nu esti logat.
Efectele anticonceptionalelor asupra ficatului#1 2008-01-12 23:15:37
efectele anticonceptionalelor asupra ficatuluiSalutty, tuturor! Am si eu o mare problema! sufar de hepatita B cronica cu Ag. Hbs pozitiv de la varsta de 8 luni( din cauza unei injectii administrate inadecva, sunt nascuta in '89 si aveam 8 luni kiar in decembrie, deci...), in momentul de fata nu am probleme, adica transaminazele au valori normale si la fel celelalte analize. Intrebarea mea este: pot lua anticonceptionale zilnice fara sa imi afecteze functionarea ficatului?am auzit un zvon ca ar exista niste medicamente care ar atenua efectul ac. asupra ficatului( desi nu cred). Va rog lamuriti-ma si pe mine! Am prieten de 2 ani si 9 luni si el zice k mai bine o facem cu prrezervativ decat sa patesc eu cva, dar na... De unde isi are Raiul lumina? Stiu: il lumineaza Iadul cu flacarile lui! Offline #2 2008-01-13 09:57:35
Re: efectele anticonceptionalelor asupra ficatuluiasta e o intrebare la care numai un medic de planning iti poate raspunde, adica doctoressa maine sau mergi la medic. oricum cineva va trebui sa ti le prescrie deci tot la medic va trebui sa ajungi, de preferat la unul de planning. mami de minuni Offline #3 2008-01-18 16:55:25
Re: efectele anticonceptionalelor asupra ficatuluiasta cam asa e , dar ma gandeam ca poate mai e cineva intr-o situtie asemanatoare si stie ceva mai mult De unde isi are Raiul lumina? Stiu: il lumineaza Iadul cu flacarile lui! Offline #4 2008-01-18 16:57:26
Re: efectele anticonceptionalelor asupra ficatuluidoc iti pot explicxa maimulte numai ei te pot ajuta, anti trebuie prescrise de un doc dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|