|
Nu esti logat.
Ajutor!!#1 2012-09-16 14:45:21
Ajutor!!In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat, de atunci doar protejate. Mi-a venit menstra acum 2 zile, mai repede decat trebuia cu vreo 7-10 zile ( nu-mi vine regulat niciodata, dar diferenta nu era foarte mare... ). De vreo saptamana am greturi matinale, iar de ieri ma doare si fierea foarte tare, dau afara orice mananc si mi-e sete incontinuu si ametesc foarte tare. Credeti ca sunt insarcinata? Offline #2 2012-09-16 16:03:56
Re: Ajutor!!Daca spui ca menstra oricum iti vine neregulata si ti-a venit luna aceasta, nu ar trebui sa iti faci griji, sunt foarte rare cazurile in care esti insarcinata si menstra continua sa iti vina, pentru linistea ta, poti sa iti faci un test de sarcina. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #3 2012-09-17 13:46:40
Re: Ajutor!!mai asteapta o saptamana si fa-i un test de sarcina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|