|
Nu esti logat.
Un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimic#1 2008-01-14 19:57:09
un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicAm o nedumerire. De vreo 2 saptamani sunt balonata, am greturi, dorm foarte mult si in plus s-a umflat burtica intr-o parte. Am fost la ecograf si doamna doctor mi-a spus ca nu imi poate spune daca e sarcina sau nu ca cica nu se vede nimic pana la 5 saptamani. Am greturi ingrozitoare si dureri de cap, de burta ca inainte de ciclu. Azi am avut o usoara sangerare si _ma gandesc eu_ e din cauza ca mi-a venit ciclul. Ba mai mult d-na doctor m-a si speriat una buna zicand sa mai merg la ea peste 2 saptamani sa nu cumva sa fie extrauterina. Sunt disperata, Testul de bebe a iesit negativ saptamana trecuta si maine am programare la alt medic dar nu mai am rabdare. Daca imi poate da cineva un rapsuns avizat va rog. Pot sa fiu insarcinata si sa imi vina ciclul normal? Daca nu atunci de ce am asa greturi mari? Nu imi doresc un copil cu disperare ca sa zic ca e de vina autosugestia. Astept cu nerabdare raspunsurile dvs. Multumesc. Offline #2 2008-01-14 20:49:59
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicPot veni si asa- numitele cicluri peste sarcina....Iar ultima menstruatie cand ai avut-o? Offline #3 2008-01-14 20:53:10
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimiceu zic sa-ti mai faci un test de sarcina in seara asta... Offline #4 2008-01-14 23:31:20
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicUltima menstruatie a fost in 10 decembrie. Offline #5 2008-01-14 23:35:11
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicasteapta sa vezi ce ti se spune la doctor..e e cel mai sigur raspuns pe care poti sa-l afli ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-14 23:36:42
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicasteapta sa vezi ce se intampla cu acea sangerare...daca se transforma sau nu in menstra... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-15 09:02:03
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimiceu as mai face un test,dimineata mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #8 2008-01-15 11:54:48
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicsi eu la fel...sau mai mergi la alt dr. eu n-as sta asa. daca e extrauterina nu e bine... Offline #9 2008-01-18 23:41:10
Re: un raspuns ca rog pentru ca nu mai inteleg nimicAm fost la medic si mi-a spus clar ca nu e sarcina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|