|
Nu esti logat.
Menstruatie de o zi#1 2012-09-06 18:00:00
menstruatie de o zibuna, Offline #2 2012-09-06 19:43:33
Re: menstruatie de o zipoate nu ti se mai potrivesc; asta presupunand ca n-ai facut nimic care sa afecteze protectia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-09-07 12:46:20
Re: menstruatie de o zisi voi mai fi protejata pana le schimb? Offline #4 2012-09-07 17:02:34
Re: menstruatie de o zida, n-are treaba cu protectia; cand nu ti se mai potrivesc, apar tot felul de simptome gen lipsa menstruatiei, greata, dureri de cap etc, dar protectia nu e afectata; pur si simplu trebuie sa modifici doza de hormoni astfel incat lucrurile sa revina la normal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-09-18 13:33:00
Re: menstruatie de o zibuna.niciodata nu am avut CM regulat dar in ianuarie anul acesta am luat niste pastile ca sa se opreasca laptele sa nu mai alaptez,pastile care mi-au reglat CM.in fiecare luna imi vine cu o zi mai repede fata de luna din urma..de obicei ma tine intre 5-7 zile fara sa curga noaptea..luna aceasta mi-a venit mai tarziu cu 2 zile si se pare k azi sunt in a patra zi dar sa oprit..si doar in prima noapte mi-a curs putin..defapt de aseara nu mai curge deloc...e normal sa dureze asa de putin? si nici nu curge mult... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|