|
Nu esti logat.
Insarcinata cu un barbat declarat steril#1 2012-09-19 13:49:29
Insarcinata cu un barbat declarat sterilAm constatat cu stupoare ca am ramas insarcinata cu sotul meu care a fost declarat steril in urma unui oreion avut la 22 de ani . Intrebarea mea este : medical exista o explicatie ? acum 6 luni a avut un pojarel oare acesta a produs modificari hormonale? ceva? Offline #2 2012-09-19 13:58:37
Re: Insarcinata cu un barbat declarat sterilpoti afla f simplu daca e steril 100% facand o spermograma daca nu ma insel . Acea analiza va arata prezenta spermatozoizilor , viteza lor. Cam greu e sa ne dam seama , un lucru e clar ai ramas insarcinata, deci el nu e chiar steril. legat de anticonceptionale am o prieten care fumeaza si ia anticonceptionale , n-am mai auzit chestia asta ca tigara taie efectul lor. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-09-19 14:15:14
Re: Insarcinata cu un barbat declarat sterilLa pastile anticonceptionale m-am referit ca pentru fumatoare exista riscul de accident cerebral . Offline #4 2012-09-19 14:21:59
Re: Insarcinata cu un barbat declarat steril
se prea poate, ti-am zi spermograma spune multe . Prietena mea fumeaza , si de 8 ani ia anticonceptionale , sunt sigura ca multe femei fumeaza si iau si ac. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2012-09-19 14:28:09
Re: Insarcinata cu un barbat declarat sterilDa, atata timp cat iti faci analizele regulat poti sa si fumezi si sa iei AC. Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-19 14:49:34
Re: Insarcinata cu un barbat declarat sterilAia e ca eu sunt trecuta de 35 ani. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|