|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma#1 2012-09-20 10:42:36
va rog ajutati-madoamne deci eu luam yaz si dintr-o data m-am hotarat sa numai iau , dar fara sa termin tot blisterul , si mi-a venit ciclu acum 3 zile dar de 3 zile imi curge intr-una ce sa fac ? va rog ajutati-ma sunt disperata mi-e frica sa nu fi facut hemoragie ce sa fac ? precizez ca ma si dor ovarele foaarte rau si am luat nurofen ce sa fac ? va rog ajutati-ma Offline #2 2012-09-20 10:59:53
Re: va rog ajutati-maTrebuia sa te astepti ca daca le-ai oprit o sa apara sangerarea. Nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti sa se opreasca si daca e prea mare sau tine prea multe zile, sa mergi la medic. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-09-20 11:00:55
Re: va rog ajutati-mama dor si ovarele foarte rau cat pot sa mai astept mi-e frica ? cred ca ma duc maine la doctor ? Offline #4 2012-09-20 12:14:23
Re: va rog ajutati-mami-am fkt programare la medlife grivita doamna savu iulia sper sa fie bine maine ma duc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|