|
Nu esti logat.
Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovascularePagini: 1
#1 2012-09-19 18:45:53Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculareSper ca postez in forumul potrivit, de asemenea sper ca topicul sa nu fie considerat ?reclama? si sters cum am patit in alt forum - nu e nimic in scop comercial, nimic de vanzare, doar o conferinta cu participare GRATUITA Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #2 2012-09-21 20:24:51
Re: Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculareInteresant, sper sa ajung sa vad aceasta conferinta. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #3 2012-09-22 16:45:03
Re: Conferinta in TARGU JIU -tratarea naturala a bolilor cardiovasculareda cata.cata, intamplarea face sa fiu si la liceul unde se tine conferinta ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|