homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cineva casiera la rds? regimul de lucru e chiar atat de drastic?

#1 2012-09-20 23:59:57

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

cineva casiera la rds? regimul de lucru e chiar atat de drastic?

Buna, fetelor! a lucrat cineva pe post de casiera la rcs-rds? urmeaza sa preiau unastfel de post si sunt panicata de ce mi-au auzit urechile vizavi de regimul de lucru, si anume ca esti monitorizata non-stop, trebuie sa raportezi cand te ridici de pe scaun pt orice faci, nu ai voie cu sticla de apa langa birou etc. Chiar asa se intampla? neutral

#2 2012-09-21 01:09:40

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: cineva casiera la rds? regimul de lucru e chiar atat de drastic?

o colega de faculta lucreaza acolo de ceva timp (ea e la a 2a facultate). sincer, la orice slujba esti monitorizat, adica, deh, cum sa stai pe Facebook, cand tu esti platita pentru altceva...? tongue (logica lor)
nu e chiar asa drastic, dar cred ca esti constienta ca nu poti lasa casieria goala pentru ca tu esti la baie, iar clientii stau cu sutele la rand... sau sa o lasi pe colega, care si ea are destule pe cap. cand vine vorba de bani, e o responsabilitate maaaaaare, ca si la un magazin smile
poti sa iti iei pauza cand e mai putina lume etc, apa ti-o asigura ei si e o aberatie asta ca nu ai voie cu sticla de apa langa birou. nu iti poate impune nimeni sa nu bei, ci doar sa nu versi apa pe documente/aparatele de acolo.

totusi, daca ai ajuns acum in situatia asta de panica, nu inteleg de ce atunci cand ai dat un interviu sau la stabilirea salariului nu ai intrebat de programul de munca & Co.? cum ai evaluat corect salariul tau?  va  sper ca nu au venit aia cu pusca la tine acasa si au zis "Pe tine te vrem la noi, fie ca vrei, fie ca nu!"  lol
la urma urmei, un job e ca o a doua casa si trebuie sa te simti bine acolo, nu sa fii un prizioner, nu? smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2012-09-21 07:58:27

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Hai_faiv ma faci sa rad bine cu "un job e ca o a doua casa si trebuie sa te simti bine acolo, nu sa fii un prizioner, nu? " La cat de multe ofera piata muncii din Romania in momentul de fata chiar avem de unde alege un job care sa ne faca sa ne simtim bine lol Sigur! Mai ales daca mai ai si pretentia de a avea un salariu decent...

#4 2012-09-21 08:21:47

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

piata muncii ofera destule, totul depinde de om daca isi da silinta sa caute sau o lasa balta si se angajeaza ca necalificat

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5 2012-09-21 09:40:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Da, sigur Subsum. roll De asta jumatate dintre colegii mei din facultate inca isi cauta de lucru..Dupa mai bine de 2 ani.
forgetit

Publicitate

loading...

#6 2012-09-21 17:53:26

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

facultate facultate, da' ce facultate? nu e tot una sa termini industria lemnului sau informatica. am prieteni care au terminat economia si lucreaza bine mersi la banci, pe pozitii ok, sau inginerie mecanica...
acum ce-i drept daca aplici pentru un post de call center, unde din primele zile aplica alti sute, sa n-ai asteptari prea mari sa fii sunat/a

marea majoritate a tinerilor asta fac... asteapta sa le pice din cer. si-apoi se vaita ca n-au loc de munca. pai lupti, cauti, depui cv-uri, te duci la targuri de joburi, imposibil sa nu te contacteze macar 2-3 angajatori. si in 2 ani sa nu-ti gasesti nimic, nici macar ceva sa aiba tangenta cu facultatea pe care ai facut-o (ca sa nu mai zic direct in domeniu), deja e prea de tot

Ultima oara a fost editat de sub (2012-09-21 22:44:59)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#7 2012-09-21 22:02:35

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

be_happy, eu gandesc din aceeasi perspectiva ca si subsum smile cred ca in primul rand in viata conteaza sa te simti cat de cat bine la locul de munca, nu sa fii exploatat. o viata ai, trebuie sa o traiesti. daca ai facut alegeri gresite din tinerete (facultate, specializari etc), omul nu trebuie sa se planga ca ii merge rau. viitorul ti-l faci singur cu mana ta, nu ti-l face nimeni...

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#8 2012-09-22 17:41:15

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Din pacate, firma la care lucram initial a fost preluata de rds... inainte de asta, nu lucram ca si casiera, insa acum practic ni s-a pus sula-n coaste, astea-s posturile care vi se ofera, take it or leave it. Vestea cu preluarea a fost socanta fiindca azi ne-au anuntat, maine ne-au chemat pt. contractele de munca. Personal am si facultate si masterat facute la zi la Universitate, asa ca visul meu nu e sa fiu casiera la rds, insa in momentul de fata, toti am fost pusi in fata faptului implinit... Trag insa mari sperante ca-mi voi gasi ceva in alta parte pentru ca nu cred si nici nu prea imi doresc sa ma adaptez cerintelor de lucru actuale si aici ma refer la chestiuni de bun simt. Dar dupa cum a zis si be_happy, situatia e cam nasoala in prezent in Romania si de asta profita si patronii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.