homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua.

#1 2012-09-22 22:56:03

anamaria_br
Membru
Inregistrat: 2012-09-22

Buna ziua.

Am apelat la acest forum , deoarece vreau sa aflu parerea unui medic ginecolog,....Am luat acum 5 zile VIVIFLOR(ptr refacerea florei vaginale)si am avut reactii adverse , mai exact iritatii, usturimi, am mers din nou la farmacie si mi-a recomandat LOMEXIN ovule de 600 mg, (3 ovule),am luat aseara ,si m-am dat si cu unguent tot Lomexin, azi dimineata nu m-am spalat vaginal, am mers la servici , dupa servici ajungand acasa m-am spalat vaginal cu ceai de musetel, si cred k asta m-a iritat f tare, mi s-a inflamat f tare in exterior, in seara asta am bagat din nou un ovul, m-am spalt inante doar cu degetul vaginal si m-am dat din nou cu unguent, sper k maine sa fie mai bine.....daca undeva am gresit , sau trebuie sa procedez altfel, astept un sfat ..va multumesc anticipat!
Pentru refacerea florei vaginale ce este recomandat (in cazul in care irigatorul a fost folosit in exces, iar vaginul devine mai uscat deranjand la contactul sexual)...asta mi s-a intamplat , si m-a determinat sa merg la fermacie ..............

#2 2012-09-22 23:03:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Buna ziua.

Nu sunt medic ginecolog dar pot sa iti spun ca:
1. spalaturile vaginale frecvente nu sunt indicate. Daca tu tot indepartezi, prin spalatura, ce e acolo, cum sa ai flora vaginala? Cel mai bine ar fi sa renunti la ele. E posibil sa fi facut o candidoza prin igiena excesiva.
2. nu farmacistul trebuie sa iti dea tratament, ci medicul. Indicat e sa ceri parerea lui.
3. Daca tot ai inceput, lasa ovulele fara spalaturi.
4. pentru flora ai putea incerca niste iaurt, cat mai natural, sa intoduci in vagin cu o seringa.

Multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.