|
Nu esti logat.
Intarziere ciclu 4 zile#1 2012-04-04 10:45:13
Intarziere ciclu 4 zileBuna ziua.Ma numesc Cristina si am 19 ani.Am o nelamurire. Offline #2 2012-04-10 13:16:10
Re: Intarziere ciclu 4 zilecristina90, nu inteleg foarte exact care e problema, incerc asadar sa sintetizez. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2012-04-23 10:05:29
Re: Intarziere ciclu 4 zileBuna . Sunt Raluca am 18 ani si am o mare problema. trebuia sa imi vina menstruatia pe 11 aprilie insa nici acum nu mi-a venit . nu ma protejez cu anticonceptionale sau cu altceva doar k partenerul meu "se fereste" . el spune k nu are cum sa fiu insarcinata am facut 4 teste , toate negative ...m-am si ingrasat f mult acum in ultimele saptamani,deja toata lumea ma intreaba daca nu cumva sunt gravida ..mentionez k la ultima ecografie in urma cu vreo 5 luni a iesit ovarul drept micropolichistic iar cel stang micropolifolicular. are vreo legatura cu intarzierea menstruatiei? va rog vreau un sfat. Multumesc Offline #4 2012-09-23 12:28:30
Re: Intarziere ciclu 4 zile"Sindromul ovarelor polichistice asociaza in majoritatea cazurilor tulburari ale ciclului menstrual de tip amenoree(absenta menstruatiei mai mult de 6 luni) sau oligomenoree(mai putin de 9 menstruatii in decursul unui an)." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|