homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(-2

#20 2008-01-18 20:57:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(

puscau_andreea a scris:

ane_mona a scris:

stiu ca nimeni nu poate sa isi dea seama ce este in sufletul unei femei care astepta un copil, si a patit una ca asta asa ca mie mi-e cam greu sa iti dau vreun sfat in cazul asta, si totusi eu zic sa te linistesti si sa privesti partea buna a lucrurilor, adica sa te bucuri de faptul ca mai poti avea copii, de faptul ca ai un sot care te iubeste si o familie fericita...o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine... :k?ra:

va multumesk din suflet fetelor ..se vede k aici e o adevarata familie ma bukur k existati si k  ma askultati..kred k prin mai as vrea sa raman insarcinata atunci o sa vin si in tara....si asa este o sa-mi iubesk de 1000000 de ori mai mult pe bebe pt k mi la-m dorit f mult si inka visez la el..ma simt bine k va-m povestit si mi se umple sufletul de bukurie knd vad k imi sunteti alaturi

mai bine nu vii in tara...e u una nu recomand. te pupicim si iti suntem aproape.

#21 2008-01-18 22:08:57

puscau_andreea
New member
Inregistrat: 2008-01-15

mersi pt sprijin la toate si tie ralluka...eee nu prea as vrea sa vin in tara dar medicii de aici sunt mai rau k la noi sti...mi-au sp k nu am nimik k bb e ok k miska ok pe knd eu aveam probleme grave..dk se stia dinainte k aveam kontraktii akm nu mai pierdeam kopilul dar aici in grecia nu mi-au sp  nimik dk cei din grecia imi dadeau ceva pt kontraktii akm imi tineam bb in brate..si aveti dreptate fetor o sa incerk sa gandesk mai ku optimist sa gandesk k va venii bb meu cel dorit acest an mai trebuie sa astept vre-0 5 luni o sa suport eu dk am suportat pierderea lui voi suporta si asteptarea lui in burtika...va iubesk pe toate voi ma faceti sa gandesk ku optimism.

iubeste si vei iubit....

#22 2008-01-19 08:32:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

puscau_andreea a scris:

imi pare rau pt prietena ta raluka eu stiu prin ce trece  kiar imi pare sincer rau pt ea  si tie iti multumesk mult pt inkurajari sotului meu nu ma mai plang k sa nu-l mai amagesk si pe el...mersi mult de tot inseamna mlt pt mine

eu zic ca ar trebui sa-i spui si sotului tau ca inca suferi atat de mult. intr-un cuplu comunicarea este cea care mentine relatia, cu atat mai mult la voi, care ati trecut printr-un asemenea moment. trebuie sa stie si el ce e in sufletul tau, pentru a te putea ajuta cat mai mult. sprijinul persoanei iubite e foarte important, mai ales in astfel de cazuri. imi pare foarte rau pentru pierderea voastra, andreea si ralluka, dar vedeti bine ca suntem toate alaturi de voi si incercam , prin incurajari, sa va facem sa mai uitati din necazuri :k?ra:

#23 2008-01-19 18:11:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

puscau_andreea a scris:

mersi pt sprijin la toate si tie ralluka...eee nu prea as vrea sa vin in tara dar medicii de aici sunt mai rau k la noi sti...mi-au sp k nu am nimik k bb e ok k miska ok pe knd eu aveam probleme grave..dk se stia dinainte k aveam kontraktii akm nu mai pierdeam kopilul dar aici in grecia nu mi-au sp  nimik dk cei din grecia imi dadeau ceva pt kontraktii akm imi tineam bb in brate..si aveti dreptate fetor o sa incerk sa gandesk mai ku optimist sa gandesk k va venii bb meu cel dorit acest an mai trebuie sa astept vre-0 5 luni o sa suport eu dk am suportat pierderea lui voi suporta si asteptarea lui in burtika...va iubesk pe toate voi ma faceti sa gandesk ku optimism.

la mine deja au trecut 3 luni si acum nu ma mai grabesc. ai sa vezi ce repede trece timpul...doamne ajuta. lasa ca bebele va venii. sunt sigura

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.