homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

2 probleme pentru priceputi .Urgent va rog:(

#1 2012-09-24 15:42:25

danyyyd
New member
Inregistrat: 2012-09-24

2 probleme pentru priceputi .Urgent va rog:(

Subiectul 1 ) Am 23 de ani si am ciclul neregulat de cand mi`a venit prima oare ...Insa vreau si eu o parere , ca prietenul meu spune ca e prea neregulat si ar trebui sa fac o echografie .O sa incerc sa prezint cat de bine pot :

I) 10 iunie mi`a venit CM care a durat aprox 7 zile sangerarea ....

25/26 zile distanta intre astea 2 ( I si I.1) ...daca consideram cel de pe 16 iulie ca fiind ciclu..

I.1) 6 iulie mi`a venit un "ciclu"ciudat care a durat f putin 2 zile parca si fara cheaguri, culoarea era mai maronie si avea un miros ciudat, nu semana cu celelalte cicluri  si nici durerea aceiasi pur si simplu ma trezeam cu o pata rosie si nu stiam de unde , dar alte dati mai durea putin .

25/26 zile distanta intre I.1 si II

II) 1 August Cm aprox 7 zile , exact ca cel de la I roman, cum sunt ciclurile normale cu cheaguri , cu dureri etc

21 zile intre II si II.1 ....                                    

II.1) 22 august , identic cu cel de la I.1 scurt etc etc (din nou, poate fi considerat ciclu ?neutral )

25/26 zile intre II.1 si III

III ) 16 septembrie , tot aprox  7 zile....
Acuma daca cele enumerate 1.1 si II.1 nu pot fi considerate cicluri distantele intre ciclurile I-- 51 zile---II---54 zile ---III e cam mare nu ?

Acest tip de "ciclu" de la I.1 sau II.1 imi mai aparea si in trecut inainte sa incep sa am relaxii sexuale cu prietenul , acuma cred ca e o coincidenta ca au aparut una dupa alta , apareau rar...

Problema 2 )

Pe 16 sept mi`a venit ciclul care m`a tinut 7 zile (23 sept finalizat) iar pe 24 am facut dragoste neprotejat cu pr, acesta a ejaculat in exterior + am mai facut fara prezervativ cu el si nu au fost probleme , acesta este f atent sa nu isi dea drumul in interior , de asemea daca e sa fie de 2 ori intr-o seara , urineaza si se spala bine intre acte ...
Intreb deoarece stiu ca 7-10 zile de cand ti`a venit ciclul sunt sanse fff mici sa ramai insarcinata , si 3 zile inainte , dar cum la mine e neregulat nu putem sti cand vine sa facem inainte...

Ultima oara a fost editat de danyyyd (2012-09-24 17:07:44)

#2 2012-09-24 16:24:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: 2 probleme pentru priceputi .Urgent va rog:(

danyyyd a scris:

Subiectul 1 ) Am 23 de ani si am ciclul neregulat de cand mi`a venit prima oare ...Insa vreau si eu o parere , ca prietenul meu spune ca e prea neregulat si ar trebui sa fac o echografie .O sa incerc sa prezint cat de bine pot :

I) 10 iunie mi`a venit CM care a durat aprox 7 zile sangerarea ....

25/26 zile distanta intre astea 2 ( I si I.1) ...daca consideram cel de pe 16 iulie ca fiind ciclu..

I.1) 16 iulie mi`a venit un "ciclu"ciudat care a durat f putin 2 zile parca si fara cheaguri, culoarea era mai maronie si avea un miros ciudat, nu semana cu celelalte cicluri  si nici durerea aceiasi pur si simplu ma trezeam cu o pata rosie si nu stiam de unde , dar alte dati mai durea putin .

25/26 zile distanta intre I.1 si II

II) 1 August Cm aprox 7 zile , exact ca cel de la I roman, cum sunt ciclurile normale cu cheaguri , cu dureri etc

21 zile intre II si II.1 ....                                    

II.1) 22 august , identic cu cel de la I.1 scurt etc etc (din nou, poate fi considerat ciclu ?neutral )

25/26 zile intre II.1 si III

III ) 16 septembrie , tot aprox  7 zile....
Acuma daca cele enumerate 1.1 si II.1 nu pot fi considerate cicluri distantele intre ciclurile I-- 51 zile---II---54 zile ---III e cam mare nu ?

Acest tip de "ciclu" de la I.1 sau II.1 imi mai aparea si in trecut inainte sa incep sa am relaxii sexuale cu prietenul , acuma cred ca e o coincidenta ca au aparut una dupa alta , apareau rar...

Problema 2 )

Pe 16 sept mi`a venit ciclul care m`a tinut 7 zile (23 sept finalizat) iar pe 24 am facut dragoste neprotejat cu pr, acesta a ejaculat in exterior + am mai facut fara prezervativ cu el si nu au fost probleme , acesta este f atent sa nu isi dea drumul in interior , de asemea daca e sa fie de 2 ori intr-o seara , urineaza si se spala bine intre acte ...
Intreb deoarece stiu ca 7-10 zile de cand ti`a venit ciclul sunt sanse fff mici sa ramai insarcinata , si 3 zile inainte , dar cum la mine e neregulat nu putem sti cand vine sa facem inainte...

Mie mi se pare destul de regulat, la 25-26 zile.
Ce stii tu cu primele 7-10 zile se refera la ciclurile de 28 zile....al tau e de 25-26, deci as zice eu cu ovulatia in ziua 11....deci cu perioada fertila incepind in ziua 7 cel mai tirziu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-09-24 17:06:01

danyyyd
New member
Inregistrat: 2012-09-24

Re: 2 probleme pentru priceputi .Urgent va rog:(

hm , sunt curioasa daca o sa`mi vina atunci peste aprox 26 de zile, ca acele "cicluri" de scurta durata nu apar chiar luna de luna (I.1 si II.1) De asta nici nu stiam ce sa le consider neutral .Imi era frica sa nu fie din cauza a niste chisturi sau alte probleme sad
Iar referitor la a 2-a problema , sa inteleg ca daca m-a tinut ciclul 7 zile si imediat urmatoarea zi cand a incetat am facut fara protectie (doar folosind metoda coitus intrerupt sau cum se cheama ) sunt sanse de sarcina ? eram in perioada fertila ?

Multumesc pentru raspuns !

Intreb deoarece "deci as zice eu cu ovulatia in ziua 11....deci cu perioada fertila incepind in ziua 7 cel mai tirziu" din ziua 11 as fi fertila, insa dupa cand spui din ziua 7 cel tarziu, te referi la faptul ca sperma poate trai in jur de 4 zile in interior si dupa sa se fecundeze ? ...Sunt doar nelamurita de asta .Scuze daca par insistenta.

Multumesc din nou smile

Ultima oara a fost editat de danyyyd (2012-09-24 17:28:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.