homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent candida doctoressa!:((

#1 2012-09-21 21:40:59

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

urgent candida doctoressa!:((

ieri dimineata am luat pe mine o pereche noua de chilotei...stand la serviciu in picioare am observat un disconfort dar nu am avut ce face..seara cand am ajuns acasa prezentam mancarimi si arsura de imi venea sa mor...am facut un dush si am zis ca sper ca trece...dimineata m-am trezit cu scurgeti alb-galbuie ,mancarime,arsura,labii rosii inflamate care dor...candida clar...ca am mai patito..imi vine sa mor..maine e sambata,lucrez si pana uni nu am posibilitatea sa merg la medic..ce sa fac?am acasa ovule klion cumparate din gresala(imi trebuia clotrimazol si nah..),si am si o crema pimafucin ramasa de data trecuta...cam din martie....sa pun ovul si sa dau cu crema...?ce sa stiu sa fac ca nu mai pot:((...m-am gandit ca poate pot sa iau maine doza unica de flucovim?ar fi ok?sau ce sa fac...?ca e candida produsa de lenjerie noua,stramta..nu de alta natura...pls help:((

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2012-09-21 22:00:01

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Re: urgent candida doctoressa!:((

Tu ai purtat chiloții fără să ?i speli ?n prealabil?  va
Știu cum e cu simptomele astea, dacă ai mai luat ce ai scris tu mai sus , ia și acum p?nă nu ajungi la gineco. Uite, mie mi-a trecut cu 2 ovule Lomexin, la interval de 3 zile. ?ntre timp poți să te speli și cu ceai
Să te faci bine!  goodluck

Ultima oara a fost editat de Jasmina (2012-09-21 22:00:42)

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#3 2012-09-21 22:00:41

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Imi dau seama ca pana luni nu o sa poti rezista in situatia asta, deci trebuie sa faci ceva. Sunt bune si acele ovule. Nu sunt chiar cele mai indicate, scopul lor principal fiind tratarea trichomoniazei, dar sunt bune, sau ai putea incerca tratamentul de data trecuta. Sa stii insa ca luni, daca ai inceput tratamentul, degeaba mai mergi la medic. Analizele nu o sa fie concludente. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2012-09-21 23:19:10

deeyanna
Full member

nu,nu i-am purtat fara sa ii spal..dar fiind nepurtati pana atunci erau rigizi si asa...stramti...imi vine sa mor...sper sa treaca mancarimile si luni sa pot merge la un control...asa de rea e candidoza asta...mai bine nu exista:))...multumesc fetelor,sper sa fie ok...si daca mai aveti vreun sfat il astept cu multumiri:*

#5 2012-09-22 11:35:42

deeyanna
Full member

Fetelor dimineata am gasit ib cutia de medicamente cateva ovule ginozol....data expirarii e in 2013 ....sunt mai ok?sa le folosesc astea pana luni..?decat klion?va rog raspundeti

Publicitate

loading...

#6 2012-09-22 11:37:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sunt mai ok decat klion, dar cum zicea ynna, ar fi bine daca ai putea astepta pana luni, ca sa faci analiza
daca nu, poti folosi gynozol

#7 2012-09-22 13:39:35

Ana Trovski
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Este cineva din Drobeta Turnu Severin? Am probleme cu ovarul drept, si vreau sa-mi fac o ecografie transvaginala, si as dori un sfat pentru un doctor bun.

#8 2012-09-22 19:21:12

deeyanna
Full member

sper sa ma simt mai bine dupa ginozol....de nu cred ca mor:((

#9 2012-09-24 16:18:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

o sa fie ok dupa gynozol

deeyanna a scris:

sper sa ma simt mai bine dupa ginozol....de nu cred ca mor:((

o sa fie ok dupa gynozol. e de electie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2012-09-25 23:34:17

deeyanna
Full member

multumesc mult...am fost la medic si a spus ca am facut bine ca am dat cu crema pimafucin si ovule gynozol..plus spalaturi cu apa si bicarbinat..pentru ca am redus simtomele si candida pare a fi aproape vindecata.....problema e ca azi mi-a zis prietenul meu ca s-a iritat si el....cand m-am uitat era clar ca a luat si el de la mine candida...mi-am dat seama ca era candida deoarece in ziua in care am observat acea iritatie care s-a produs de la lenjerie am facut baie impreuna si am avut si un contact scurt din cauza ca aveam acele arsuri....ce sa ii dau?ar ajunge o crema gen clotrimazol?sau ar trebui si ceva pe cale orala?ca de dus la medic nu cred ca il pot duce...are o frica de tot ce inseamna halat alb..va multumesc si doamna doctoressa sper sa imi dati inca un sfat bun:*

Ultima oara a fost editat de deeyanna (2012-09-26 11:02:45)

#11 2012-09-26 14:05:21

deeyanna
Full member

careva ceva..?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.