homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?

#1 2012-09-27 02:52:51

ON
Membru
Inregistrat: 2012-09-27

Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?

In luna iunie mi-a intarziat ciclul cu 14 zle.Am fost la un medic care mi-a facut un test de sarcina si o ecografie,dupa care mi-a spus ca cel mai probabil este vorba despre o dereglare hormonala. Mi-a prescris duphaston, mi-a explicat cum sa le iau si pana cand si mi-a spus sa revin dupa ce imi trece sangerarea pentru a-mi recomanda niste anticonceptionale.

Am urmat tratamentul dar nu am mai mers la doctor.Luna iulie a decurs normal.Mi-am cumparat diane 35 si la urmatoarea menstra am inceput sa le iau. Pe 13 august am terminat folia si am hotarat sa nu mai iau. Ultima oara mi-a venit pe 16 august si a urmat o perioada de 19 zile in care sangerarea nu s-a mai oprit deloc. Dupa aceasta perioada au urmat aproximativ 9 zile in care gaseam doar cateva pete maronii. Sangerarea a reaparut pe 11 septembrie si de atunci nu s-a mai oprit(8 zile).

In perioadele astea doua sangerarea a fost si inca mai este abundenta pentru o perioada asa indelungata. Inainte de cele povestite mai sus aveam un ciclu normal iar sangerarea nu dura mai mult de 6 zile. Acum deja ma aflu in a noua zi si ma simt de parca as fi in prima zi.

Dureri surprinzator nu am desi inainte aveam dureri foarte mari.

Urmeaza sa ma duc la un medic luni dar pana atunci as vrea sa stiu daca toata sangerarea asta poate fi cauza anticonceptionalelor pe care le-am intrerupt dupa o luna sau nu.

Imi fac foarte multe griji si nu stiu ce sa cred. Despre o sarcina sau un avort spontan nu este cazul sa vorbim pentru ca nu este cazul.

#2 2012-09-27 11:26:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Sangerare de 24 de zile.Pareri/Sfaturi?

bine n-a fost ca ai luat diane35 de capul tau (sunt puternice), dar nu cred ca de la ele sau de la faptul ca le-ai luat doar o luna ai problemele astea. totusi, sa ii spui medicului de ele. ar fi bine sa faci si niste dozari hormonale, sa vezi ce e in afara limitelor. iti inteleg disperarea, am trecut si eu printr-o luna jumatate de sangerari continue si stiu cat de mult te epuizeaza psihic treaba asta. sanatate si bafta sa se rezolve!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.