|
Nu esti logat.
Risc de transmitere herpes !#1 2012-10-01 20:26:19
risc de transmitere herpes !Am avut o relatie stabila, din punct de vedere sexual. Ultimul act a avut loc acum 3 saptamani, iar acum o luna de zile mi-am facut un control de rutina la ginecolog. Mentionez ca am facut o ecografie trasvaginala si test al secretiilor. Totul a iesit f normal. Acum cateva ore insa, m-a sunat fostul meu partener sa-mi spuna ca de vreo 3-4 zile i-au aparut niste simptome, a mers azi la medic si are herpes, urmand sa faca si niste teste de sange si m-a sunat sa ma intrebe daca nu am avut vreo pb pt ca exista riscul sa-mi fi transmis si mie. Offline #2 2012-10-02 10:49:54
Re: risc de transmitere herpes !Daca nu avea leziuni la momentul respective nu era contagios, deci nu e posibil Offline #3 2012-10-02 13:40:31
Re: risc de transmitere herpes !eu am citit cat de cat de pe net si am gasit pe alocuri si varianta ca se poate transmite si cand nu prezinta simptomatologie, de asta eram speriata.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|