homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Risc de transmitere herpes !

#1 2012-10-01 20:26:19

Lily1985
Membru
Inregistrat: 2012-10-01

risc de transmitere herpes !

Am avut o relatie stabila, din punct de vedere sexual. Ultimul act a avut loc acum 3 saptamani, iar acum o luna de zile mi-am facut un control de rutina la ginecolog. Mentionez ca am facut o ecografie trasvaginala si test al secretiilor. Totul a iesit f normal. Acum cateva ore insa, m-a sunat fostul meu partener sa-mi spuna ca de vreo 3-4 zile i-au aparut niste simptome, a mers azi la medic si are herpes, urmand sa faca si niste teste de sange si m-a sunat sa ma intrebe daca nu am avut vreo pb pt ca exista riscul sa-mi fi transmis si mie.

Maine imi voi suna medicul, insa acum ma intrebam. E posibil sa ma fi infectat si pe mine chiar daca nu prezenta la acel momente nici un fel de simptomatolgie? si mai ales e posibil sa ma fi infectat si sa nu se manifeste deocamdata? Sunt destul de speriat. Ast un rasp va rog.

#2 2012-10-02 10:49:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: risc de transmitere herpes !

Daca nu avea leziuni la momentul respective nu era contagios, deci nu e posibil

#3 2012-10-02 13:40:31

Lily1985
Membru
Inregistrat: 2012-10-01

Re: risc de transmitere herpes !

eu am citit cat de cat de pe net si am gasit pe alocuri si varianta ca se poate transmite si cand nu prezinta simptomatologie, de asta eram speriata....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.