|
Nu esti logat.
Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?#1 2012-09-29 23:42:06
Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?Offline #2 2012-09-30 00:21:14
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?Amandoua imi vin la fel de greu. Pe altii nu ii iert din principiu, iar cand e vorba de mine intervine dezamagirea de sine. Offline #3 2012-09-30 01:40:10
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?merita sa ii spui cuiva care ti-a gresit de ce ti-a gresit? cu cuvinte civilizate, clar si coerent. pt ca am mai intrebat asta o data pe cineva, acum 6 ani, si am fost sfatuita "sa o las balta". Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-04 00:05:34) Offline #4 2012-09-30 02:34:38
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?Cred ca e la fel de greu. Inainte sa poti ierta pe cineva, trebuie sa te poti ierta pe tine. Cei din jur nu ne pot face rau fara sa le permitem. Prin urmare, inainte sa iert pe cineva care mi-a gresit, trebuie sa inteleg cum s-a intamplat, cum anume am contribuit la ceea ce s-a intamplat, de ce am permis sa se intample, sa ma iert si apoi sa il iert pe celalalt. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2012-09-30 08:21:32
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?depinde de tine. cat despre spus in fata... e cel mai bine, dar cu conditia s aiba finalitate pozitiva, nu doar sa-ti "versi amarul" in capul celui care te-a ranit. ci sa te ajute pe tine sa-l ierti cu adevarat Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-30 08:39:48
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?
de acord Offline #7 2012-10-03 20:10:36
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?Eu prefer sa spun ceea ce m-a deranjat sa nu ramana cu impresia ca relatia noastra (de ce o fi ea) s-a terminat fara motiv sau aiurea.. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #8 2012-10-03 23:13:16
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?eu cred ca intotdeauna ar trebui sa spui ce te deranjeaza si ce te supara. din toate motivele din lume. Offline #9 2012-10-03 23:27:58
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?desi o cam gafez in relatiile cu ceilalti si imi dau seama ca, de multe ori, eu sunt cea care greseste, imi vine foarte usor sa ma iert de fapt, nici nu ma gandesc la asta, nu stau sa analizez ca anume lucru nu a mers din cauza mea...cam superficiala gandire, acum constat V., soarele si luna Offline #10 2012-10-04 02:43:18
Re: Ce e mai greu: sa te ierti pe tine sau sa ierti pe altii?
Quote for agreement and awesomeness. Nu puteam s-o spun mai bine. Ultima oara a fost editat de Random (2012-10-04 02:44:13) Do the world a favor, stay like this forever. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|