|
Nu esti logat.
Testul beta hCG?#1 2012-10-06 10:59:52
Testul beta hCG?Buna. Ce ziceti, daca imi intarzie menstruatia de 2 luni...(ultima am avut-o pe 29 iulie) daca fac un tets beta hcg pot sa am incredere in rezultatul obtinut? Adica pot sa aflu daca sunt insarcinata sau nu? acum 3 saptamani am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ si am mai facut una acum doua sapt si si tot negativ ... mai exista sansa sa fiu insarcinata? Nu imi este greata, nu ametesc..din cand in cand ma doare abdomenul de parca mi-ar veni in orice clipa dar de fiecare data...nimic. Sunt unele zile in care dimineata mai am o tensiun in sani dar pana seara dispare...deci nu mai stiu ce se intampla.... Voi ce ziceti? Oare sunt insarcianat? Offline #2 2012-10-06 11:07:44
Re: Testul beta hCG?poti sa ai incredere si in testele de urina obisnuite, nu doar in beta-hcg, la intarzierea asta Offline #3 2012-10-06 11:14:19
Re: Testul beta hCG?Si inca o intrebare... Ce pot face ... exista ceva medicament care m-ar ajuta cu inducerea menstruatiei? Offline #4 2012-10-06 11:17:55
Re: Testul beta hCG?ti se va recomanda un tratament de catre ginecolog in functie de problemele ce vor fi descoperite. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-10-06 11:18:20
Re: Testul beta hCG?daca mergi la medic iti va prescrie duphaston sau anticonceptionale, dar ele iti vor provoca o menstruatie "falsa", o sangerare de privatie Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|