homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care ar fi solutia?

#1 2008-01-20 14:02:31

kyra
Membru
Inregistrat: 2007-12-28

Care ar fi solutia?

Buna ziua.

Sunt noua pe aici smile.
As avea nevoie de un sfat. Am luat anticonceptionale Mercylon timp de 6 luni.Problema era ca dupa 4 luni de administrare 2 ori consecutiv nu mi-a venit ciclul. Atunci ma sfatuit ginecologul sa intrerup pilulele, si altele atunci nu mi-a dat pt ca atunci eram inca studenta si in sesiunea de examene aveam diaree, si s-a mai intamplat sa am sangerari in timpul administrarii pilulelor din cauza deficitului de absorbtie. Eram la ultima sesiune, si asa ma sfatuit sa nu iau alte anticonceptionale deocamdata.

Intrebarea mea ar fi care anticonceptionale ar fi bune, in sensul ca anticonceptionale cu mai mult estrogen, ca sa nu apare problema cu lipsa menstrei?
Nu vreau sa iau anticonnceptionale dupa capul meu, dar daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.

Multumesc anticipat

#2 2008-01-20 14:09:16

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: Care ar fi solutia?

pt prescrierea de anticonceptionale ,consulta medicul(unul de planning ar fi mai indicat).

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2008-01-21 08:07:34

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

clar. de aici nu vei primi un astfel de sfat. trebuie mers la planning.

#4 2008-01-21 10:02:11

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

e o alegere importanta asta cu pilulele,si cel mai in masura e dr de la planning,pt ca e bun pt unele poate nu e la fel de bun pt altele

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#5 2008-01-21 11:04:22

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

kyra,cea mai buna solutie e cabinetul de planificare familiala (planning).o astfel de problema am avut si eu si acolo am mers prima oara si am fost f multumita. mergi cu incredere la planning wink

Ultima oara a fost editat de cristian_elena (2008-01-21 11:05:45)

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.