|
Nu esti logat.
Sangerare inafara tratamentului cu duphaston#1 2012-10-06 09:48:51
sangerare inafara tratamentului cu duphastonBuna ziua fetelor,sunt noua pe forum si am o mare problema de 2 luni de zile fac tratament cu duphaston la recomandarea medicului din a 16a zi de menstruatie 2 pastilute pe zi problema este ca eu incerc sa fac un bebe de aceea mi-a dat si tratamentul,ultima menstra am avut-o pe data de 21 septembrie si azi trebuia sa incep tratamentul cu duphaston numai ca de ieri a inceput sa am o scurgere rozalie si azi vad ca s-a facut rosie nu curge mult dar curge si nu stiu ce sa fac sa mai incep tratamentul,habar nu am poate ma puteti ajuta va pupic si va doresc o zi minunata Offline #2 2012-10-06 17:39:39
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonbuna deea. Offline #3 2012-10-06 19:04:30
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonpai inainte de a lua duphaston aveam ciclul menstrual regulat mi-a dat duphaston pentru ca am doua sarcini pierdute si mi-a dat duphaston pt ca i-am spus ca vreau un bebe si mi-a zis sa iau duphaston timp de 3 luni din a 16a zi timp de 10 zile si cm trebuia sa vina tocmai p[e data de 19 si vad ca astazi mi-a venit cm acum nu stiu ce o fi am sa il sun pe doctor luni Offline #4 2012-10-06 19:58:30
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonsa inteleg ca banuieste ca ai pierdut sarcinile din lipsa de progesteron.... dar ti-a dat sa dozezi progesteronul sa vezi daca chiar este asa? Offline #5 2012-10-06 22:10:33
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonprima sarcina a fost de 7 saptamani si s-a oprit din evolutie a doua a fost foarte mica deoarece abia a reusit sa vada la analiele de sange ca sunt insarcinata si deja cand ne-am dat seama de sarcina imi curgea un fel de cm si cu cheaguri,acum vad ca au inceput din nou sa imi curga chegulete ,ma doare foarte putin burtica in rest nu am nimik,eu mai am si probleme cu glanda am hipotiroidie glanda de ingrasare pt asta iau si euthyrox si mai am si uterul bicorn si am inteles ca e greu sa ramai insarcinata si sa duci sarcina la bun sfarsit,cat despre analizele de coagulare nu le-am facut inca pt ca sunt foarte scumpe am fost la doua cabine medicale si ma ajunge 8 mil analizele acelea si la salariile noastre abia ne ajung sa traim de pe o zi pe alta si cand despre analizele de coagulare ce sunt si din ce cauza ar trebui sa le fac ca nimeni nu mi-a explicat ce sunt de fapt aceszte analize??multumesc gargarita ca imi raspunzi...si am uitat sa spun ca nu m-am mai confruntat cu sangerari intre cciclurile menstruale Ultima oara a fost editat de deeasergyu (2012-10-06 22:12:19) Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-06 23:08:12
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonimi pare rau pentru pierderi si pentru probleme Offline #7 2012-10-07 10:22:41
Re: sangerare inafara tratamentului cu duphastonmultumesc frumos gargarita pentru raspunsuri si pentru ajutor eu acum fac tratament pt glanda ,luna aceasta trebuie sa merg din nou sa vada doctora cum mai este ca deja au trecut 2 luni de cand fac tratamentul pt glanda si mi-a spus ca odata la 2 luni sa vin la control si in caz ca raman insarcinata sa vin la control luna de luna am sa vad ce am sa fac si cu analizele de coagulare si sper pana la urma ca totul sa fie bine,pupici si multa sanatate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|