|
Nu esti logat.
Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?#1 2012-10-05 21:04:10
Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?Buna fetelor. Am si eu o intrebare...poate cineva sa-mi zica cat costa un consult ginecologic in Targu mures? si la care cabinet? Problema mea este ca de 2 luni nu mi-a mai venit menstruatia ( pana acum 2 teste negative) dar totusi ar fi bine sa stiu care este problema...daca imi fac o consultatie este de ajuns sa vada daca sunt insarcinata sau nu? Multumesc. Offline #2 2012-10-06 09:44:52
Re: Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?iti va face o consultatie pe masa si un ecograf, cel mai probabil. Offline #3 2012-10-06 10:23:05
Re: Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?Ma gandeam sa ma duc la Galenus dar pe site nu scrie nicaieri cat costa o consultatie si un eco... Daca imi puteti spune va rog mai multe cabinete si si preturile (cei care au fost) asi fii foarte recunoscatoare Macar sa stiu cat sa aduc cu mine cand ma duc....sa nu am o surpriza neplacuta sa raman fara bani in fata doctoritei Offline #4 2012-10-07 22:12:44
Re: Cat costa un consult ginecologic in Targu Mures?Mie nu mi-a venit menstra vreo 4 luni anul trecut, m-am dus la doctorul de familie, mi-a dat trimitere la un ginecolog dintr-un spital principal de aici, am facut mai intai o ecografie (si aici aveam trimitere de la doctor) aveam niste mici chistulete pe fiecare ovar si din cauza ca eram virgina, ginecologul nu m-a mai verificat in niciun fel..ma rog asta nu e relevant ci faptul ca eu, cu trimitere de la medicul de familie, nu am platit nimic nici la ecografie si nici la ginecolog nu as fi dat.. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|