|
Nu esti logat.
Pot face tratament daca as fi insarcinata ?#1 2012-09-22 09:36:57
Pot face tratament daca as fi insarcinata ?Buna ziua, Ultima oara a fost editat de Maria Luciana (2012-09-22 09:37:23) Offline #2 2012-09-22 10:11:22
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?cand a aparut liniuta? daca liniuta a aparut in intervalul de timp recomandat citirii testul este considerat pozitiv . Ultima oara a fost editat de mikado (2012-09-22 10:13:30) . Offline #3 2012-09-22 10:27:52
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?ms ... a aparut in acel interval de 3 minute dar se vede ciudat adica nu asa inafara cum arata cealalta, parca in spate , foarte slaba , dar se vede si cu ochiul liber si acum ma tot uit la ea ... problema este si simptomele care le am ... ieri ma simteam bine si am zis gata incep tratamentul si aseara am mers la un magazin si am mirosit un parfum si mi s-a facut rau si m-a luat durerea de cap si ameteala ... cred ca ar fi cea mai mare bucurie daca as fi ... chiar daca imi este putin teama ca trebuia sa incep tratamentul si nu stiu ce probleme mi-ar putea creea pe timpul sarcinii ... am 30 de ani si-mi doresc foarte mult un bebe... peste cat timp imi puteti recomanda sa refac testul ? Offline #4 2012-09-22 10:38:40
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?cu placere. poti repeta maine, cu prima urina dar menstra a fost normala? Ultima oara a fost editat de mikado (2012-09-22 10:39:02) . Offline #5 2012-09-22 10:40:34
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ? mikule,ce faci? Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-09-22 10:40:51) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#6 2012-09-22 11:27:30
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?mi-a venit in 14 putin, in 15 normala in 16 nu si in 17 cativa picturi ... chiar nu am fost foarte atenta ca asteptam sa treaca sa incep tratamentul ... Offline #7 2012-09-24 10:28:56
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?buna. ai repetat testul? nu incepe tratamentul pana nu ai un raspuns clar. alta varianta ar fi sa te interesezi cat costa analiza beta hcg la o clinica. e mult mai precisa decat testul de urina si la pret s-ar putea sa ajungi tot la 10 euro (pe aici atat e, dar acolo poate fi mai scumpa ) Offline #8 2012-09-24 10:30:45
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?mi-am facut azi iar un test pentru ca nu stiu dc imi este atat de rau ... am cumparat un My Test Mylan dar la acest test se vede doar prima linie ... deci cred ca nu sunt , asa ca ma voi apuca de tratament ... asta e ramane pe mai tarziu ... dupa tratament cat este indicat sa astepti pana sa faci un bebe ? ... eu am 30 de ani, logodnicul 38 si in 31 august 2013 avem nunta, ne doream sa facem bebe-ul inainte cu 2-3 luni de nunta ... multumesc de raspunsuri . Offline #9 2012-09-24 10:45:11
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?daca tratamentul e pentru 12 zile, cum deja a trecut "menstruatia", ar fi bine sa va protejati luna aceasta. de luna viitoare (dupa urmatoarea menstra), puteti incerca din nou. Offline #10 2012-09-24 13:27:03
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?multumesc frumos de sfaturi ... suntem impreuna de 9 luni si de 4 luni facem neprotejat ... nu cu gandul ca sa facem bebe ... am zis ca daca e sa vina e bine primit ... acum ca am fixat nunta ne-am pus putin pe ganduri daca apare bebeul pe cand e nunta ar fi destul de greu ... ma gandeam sa-l incep deseara tratamentul dar au trecut 10 zile de menstruatie si am facut si in aceasta perioada dragoste ... oricum pe perioada tratamentul nu vom face dragoste ca am inteles ca nu e bine ... m-am zapacit putin cu acel test ciudat si am tot lungit , normal ultima data a contactului a fost 22 septembrie sunt 8 zile de la mentra nu cred ca ar putea fi o problema sau ... ? Offline #11 2012-09-24 14:15:41
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?e totusi un risc. daca spermatozoizii traiesc 5 zile si prind ovulatia... nu stiu ce sa te sfatuiesc. daca vrei sa fii 100% sigura, ar trebui sa astepti menstruatia urmatoare, sa nu incepi tratamentul pana atunci. dar asta are 2 dezavantaje: mai pierzi o luna in afara de aceasta si nu stiu cat e de bine sa lasi raceala netratata . de cate zile ai ciclul? e regulat? daca crezi/stii ca nu se produce ovulatia mai devreme de ziua 14, poti face tratamentul luna aceasta. Offline #12 2012-09-24 20:13:19
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?nu prea stiu cand e ovulatia ... in iulie a fost ciclul in 19, in august in 16, in septembrie in 14 ... acum ma astept la el prin 11-12 octombrie ...deci ovulatia ar trebui sa fie pe undeva pe la 26-27 septembrie ... si eu sunt in dubii ce sa fac ... o raceala netrata poate da in altele ... dar acum cred ca 16 zile mai pot asteptat decat sa am alte suprize... mai bine astept urmatoarea si incep tratamentul din prima zi dupa asa e cel mai bine cred... multumesc frumos anca de ajutor... o sa va tin la curent . Offline #13 2012-09-25 10:08:25
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?pentru putin. sanatate, sa fie totul bine! Offline #14 2012-10-08 13:27:09
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?am incercat sa urmaresc cand este ovulatia dar nu prea inteleg ... spre exemplu ieri si alaltaieri am avut niste dureri de sani, ii simteam umflati si grei si sub burta, spre ovarul drept si parca imi ardea corpul ... poate sa fie asa de tarziu ovulatia ? ... sunt totusi 23 de zile de la ultimul ciclu si as mai avea o intrebare dar nu stiu unde as putea sa o pun ... in legatura cu o problema la barbati. Multumesc! Offline #15 2012-10-08 13:41:16
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?buna, maria. nu am retinut de cate zile e ciclul tau, in general. daca e mai lung, da, e posibil sa fi ovulat asa tarziu. altfel, ori o sa intarzie luna aceasta, ori e pms ce simti tu (sindrom premenstrual). Offline #16 2012-10-08 14:17:03
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?buna cam la 29-30 de zile imi vine si ma tine maxim 3 zile deci urmatorul ar trebui sa vina peste maxim 5 zile ... in legatura cu cealalta problema o sa caut unde mi-ai spus sa vad daca gasesc un raspuns ... problema este ca barbatii sunt mai rusinosi si cred ca evita sa vorbeasca despre problemele lor. Ultima oara a fost editat de Maria Luciana (2012-10-08 14:18:21) Offline #17 2012-10-08 14:27:10
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?daca nu cumva intarzie luna aceasta, atunci mai degraba ce ai simtit sunt semne premergatoare menstrei. nu patesti la fel in fiecare luna? Offline #18 2012-10-08 14:41:25
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?da cam asa ... eu mi-am facut toate analizele ptr. ca vroiam sa fiu sigura ca sunt bine mai ales daca voi avea un bebe... dar pe el nu pot sa-l conving sa mearga la doctor si nu stiu daca exista o problema sau e ceva normal ... eu mi-am inceput viata sexuala la 28 de ani si sunt inca multe detalii care nu-mi sunt cunoscute ... in legatura cu intrebarea ta nu am fost niciodata atenta, ne-am mutat impreuna de 2 luni, nu as fi vrut pana la anu cand facem nunta , dar era destul de greu eu in Romania si el in Italia si oricum avem deja o varsta... nu am urmarit niciodata cand e ovulatia... acum sunt mai atenta si tot citesc , stiam ca e la a 14 zi de cand incepe ciclu , dar nu am avut nici un simptom atunci . Offline #19 2012-10-08 15:36:49
Re: Pot face tratament daca as fi insarcinata ?pentru inceput, logodnicul tau ar putea sa faca o spermograma. asta daca vreti sa stiti cum stati. altfel, eu as incerca vreo 4-6 luni fara stres si abia dupa as trece la investigatii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|