|
Nu esti logat.
Anexita#1 2007-11-26 18:24:48
anexitabuna fetelor!am o intrebare:ce urmare poate avea o anexit pe care am descoperit-o tarziu si nu am tratato pentru ca medicul la care am mers mi-a zis ca nu voi avea probleme,ca este o anexita vechie si nu are ce sa faca(ciudat medic)adevarul este ca pe mine nu ma durut deloc,eu am fost la medic pentru candida si am descoperit anexita.va multumesc si sper ca nu deranjez Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2007-11-26 18:39:38Re: anexitaanex-ita=inflamatia anexelor(trompe si ovare) Offline #3 2007-11-26 20:34:22
Re: anexitashara...mergi la alt medic... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-27 11:30:23
Re: anexitamultumesc fetelor!este ciudat faptul ca nu ma doare nici un ovar,sa fie din cauza anticonceptionalelor?ma sperie acasta anexita,si nu sunt in tara,sunt cu sotul meu in Italia si ajung acasa tocmai de Paste. ce sa fac???ma ingrozeste ideea de a nu mai putea face bebe. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #5 2007-11-27 11:43:57
Re: anexitadaca nu poti merge acolo la medic trebuie sa astepti...dar cum vi in tara sa mergi la medic... ok? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-27 13:30:14
Re: anexitasincer, eu nu sunt sigura ca ai vreo anexita...fie ea veche sau noua. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-11-27 22:06:08
Re: anexitaacel doctor a zis ca am o anexita mai veche la ovarul stang si ca s-a cicatrizat.sper sa ai dreptete doctoressa(ar fi bine ca ma ingrijoreaza)multumesc mult de tot Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #8 2008-01-21 18:53:27
Re: anexitaam facut si eu o mica anexita, dupa spusele, medicului de familie dar mi-a dat sa iau numai movalis si ca antibiotice augmentin (pt gatul meu rosu). am facut si febra pe care eu una am asociat-o anexitei dar doctorita mi-a zis ca-i de la gat. nush ce sa fac ca augmentinu nu e pt anexita din ce am citit pe prospect si din ce am citit pe net ar cam trebui sa ma tratez cu un antibiotic... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #9 2008-01-21 18:56:57
Re: anexitamergi la ginecolog pt tratament nu la medicul de familie. de diagnostic nu mai spun. mami de minuni Offline #10 2008-01-21 19:17:08
Re: anexitaofff... ...daca mi-ar veni ciclul asta odata ca m-as duce dupa ce scap de el. medicul de fam mi-a pus diagnosticul asta dupa ce m-a palpat pe burta "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #11 2008-01-21 19:24:29
Re: anexitadaca a intarziat macar 7 zile ai inca un motiv sa mergi a ginecolog mami de minuni Offline #12 2008-01-21 19:33:13
Re: anexitamda...dar nu are cum sa fie sarcina ca nu am mai avut contact de sexual de cateva luni, luni in care am avut menstra. si inainte m-am protejat. pun asta ori pe seama anexitei ori pe seama ca asa e el mai dereglat. cred ca mai astept cateva zile sa vad cum ma simt... :-< "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-01-21 19:50:04
Re: anexitafugi la ginecolog, ca nu te mananca, medicii de familie pun diagnosticul de anexita la orice durere cat de mica de ovare & co, mi s-a intamplat si mie... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|