|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat#1 2012-08-13 09:40:30
am nevoie de un sfatBuna la toate!As avea si eu nevoie de un sfat,o idee,ceva....si nu am nicio prietena cu care sa vb despre asta.ieri am facut cu prietenul meu un an..in acest an nu s-a intamplat nmk intre noi doar cateva penetrari cu degetul de care ma simt dezamgita ...dar de vreo luna ma gandesc serios la asta....eu as vrea sa facem dragoste si el la fel...m-a asteptat pana acum eu fiind ink virgina la 20 de ani...dar imi este frik k apoi ma va parasi...sau eu stiu ce altceva....imi e frik de asemenea k vor afla ai mei pentru k eu sunt de la tara si el sta la 100 m de mine...cu mami am vb de asta si ea zice k sa fac ce vreau...dar ai mei sunt de moda veche ca fata tr sa se marite fata mare.... ...am uitat sa spun k ieri,de ziua noastra m-a cerut sa-i fiu logodnica...ajutati-ma cu un sfat.il iubesc si ma iubeste dar ce sa fac? Ultima oara a fost editat de marilena cristina (2012-08-13 09:47:40) Offline #2 2012-08-13 10:45:02
Re: am nevoie de un sfatdupa un an ar trebui sa-l cunosti cat de cat eu zic ca daca ii ardea doar de sex, nu te astepta atat, mai sunt si specimene care au rabdare o luna-doua-trei dupa care "pa si pusi". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-08-13 10:46:12
Re: am nevoie de un sfat1. Nu inteleg de ce ti-e teama sa nu afle ai tai, pentru ca el sta aproape de tine. Se presupune ca este iubitul tau si ca ai incredere in el... totusi, de ce te temi ca o sa spuna? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2012-08-13 10:47:31) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2012-08-13 10:52:37
Re: am nevoie de un sfatpai suntem mai "mari" ca ea, vedem lucrurile altfel daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-13 11:28:05
Re: am nevoie de un sfatva multumesc mult pt raspunsuri doar ca nu stiam ce sa fac si cu cine sa vorbesc....de asemenea imi e frik sa nu imi dezamagesc parintii cu asta..... Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-13 11:38:21
Re: am nevoie de un sfatvaloarea unui om in fata parintilor nu sta in virginitate din ce zici, aveti o relatie serioasa, nu-i ca si cum te arunci in patul unui tip pe care il cunosti de o saptamana. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-08-13 12:11:00
Re: am nevoie de un sfatda...aveti dreptate cu tot ceea ce ati zis...dar nu stiu de ce gandesc atat de mult si la multe chestii care poate par prostesti....doar k e prima data si vreau sa nu gresesc.....as vrea sa fiu sigura de el....dar ma gandesc k nu ar fi stat un an cu mine fara sa ma iubeasca.... Offline #8 2012-08-13 12:17:30
Re: am nevoie de un sfatda' voi ati vorbit deschis despre sex pana acum? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-08-13 13:50:16
Re: am nevoie de un sfatda...am vb..cu prietenul meu...dar mie cel mai frik imi era ca o sa facem dragoste si apoi o sa ma paraseasca...si el tot imi zicea ca asta nu sa se intample pt k el nu e ca ceilalti baieti....ma gandesc k poate vorbeste serios cand spune asta pt k are 27 de ani...poate i-au trecut "fumurile " din cap cu privire la femei...cu mami imi e frik sa deschid subiectul...desi ei ii spun totul....dar ea si tati de asemenea nu vor sa ii fac de ras in sat cam asta e ideea la ei.. Ultima oara a fost editat de marilena cristina (2012-08-13 13:54:08) Offline #10 2012-10-10 12:34:37
Re: am nevoie de un sfatDaca eu doresc sa facem dragoste in fiecare seara si partenera nu vrea asta incearca sa sara peste cu diferite scuze oboseala......cred ca ar fi pt ea ideal o data pe saptamana max doua inseamna ca am o problema eu? Offline #11 2012-10-10 12:39:42
Re: am nevoie de un sfatn-are nimeni nici o problema, aveti ritmuri diferite; tu vrei mai mult, ea vrea mai putin, problema e cand unul dintre voi n-o sa mai vrea deloc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-10-10 12:44:33
Re: am nevoie de un sfatmultumesc crede-am ca sunt anormal Offline #13 2012-10-11 13:55:38
Re: am nevoie de un sfatBuna, ei bine marilena, optiunile tale sunt simple dupa parerea mea. ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline #14 2012-10-11 15:56:37
Re: am nevoie de un sfatbine zis antonio...la 20 de ani nu ar mai trebui sa iti fie frica asa,poti sa iei decizii si sa iti si asumi consecintele...si ai mei la fel au fost...sa nu te puna naiba sa faci ceva(imi ziceau intr-una) si a 2-a zi am comis-o tot la risc asa...si suntem impreuna si acum...orice ai face si orice s-ar intampla nu e sfarsit de lume...daca ma intelegi...esti suficient de mare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|