homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Escapelle!!!Help

#1 2012-10-13 10:29:33

manu
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Escapelle!!!Help

Buna fetelor!Am facut cea mai mare greseala din viata mea luna aceasta. Am luat de 2 ori Escapelle..stiu ca e foarte gresit..dar nu aveam alta varianta. Prima data acum 2 sapt, nu stiu cum s-a intamplat de a ramas prezervativul in mine (dar baiatul inca nu ejaculase), si fiind in perioada fertile, am zis ca trebuie sa iau pastila. Ieri, s-a rupt prezervativul..nu stiu cand (daca a ejaculat in mine sau s-a rupt dupa tot contactul),dar de panica am luat iar escapelle...la ce ar trebui sa ma astept? stiu ca am facut cea mai mare prostie, promit ca ma apuc iar de antibebe, dar acum ce e de facut?Ce implicatii va avea acest lucru? Intarzierea menstrei, cancer (ca asa am citit pe unele site uri), sterilitate?grater((((

#2 2012-10-13 16:04:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Escapelle!!!Help

Nu te panica atat de tare, ca nu e cazul... n-o sa mori sau sa faci cancer, dar asteapta-te sa ti se dereglze ciclul pentru o vreme, cateva luni sigur - cel mai probabil intarzieri mari ale menstruatiei
Prima oara nici nu trebuia s-o iei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.