|
Nu esti logat.
Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?#1 2008-01-19 17:24:28
Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?Vreau si trebuie sa slabesc 8-10 kg. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #2 2008-01-19 17:26:28
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?Chiar azi am citit pe un forum ca e scump si nu are efect.Personal nu am incercat,mi-e frica sa incerc cu pastile Offline #3 2008-01-19 17:29:36
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?Costa 1750 - 1800 ron 180 tablete, e muuult stiu. Si mie imi este frica sa nu imi afecteze ficatul sau sa nu ma ingras dublu cand opresc administrarea, dar... De o saptamana stau numai pe net si caut informatii despre HE, cred ca am intrat sa citesc pe toate forumurile unde se dezbatea acest subiect, am citit pe nenumarate site-uri despre produs... Ultima oara a fost editat de eclipsa (2008-01-19 17:32:17) I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #4 2008-01-19 21:46:29
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?aoleuuu..eu zic ca mai bine de banii astia te duci la un nutritionist sa iti dea un regim adecvat pentru tine,incearca sa faci putin inot,ajuta la slabit si e si placut.si o regula importanta bea multa apa plata si fara food dupa ora 6....nici nu dai atatia bani dupa care este posibil sa plangi o sa ai si un organsim mai sanatos si iti ramas si banutzi sa iti iei ceva frumos.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #5 2008-01-19 21:57:36
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?Scuze, am scris gresi pretul 175 sau 180 lei noi, adica 1.750.000 - 1.800.000 lei vechi. Tot e mult Ajung pentru 2 luni de zile, cat tine si tratatmentul, deci cam 900.000 lei/luna I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-19 22:17:31
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?nici asa nu este putin...eu nu am auzit nimik despre ele..prefer metodele mai naturale..eu de exemplu acum trebuie sa tin un regim alimentar ma stric fara prajeli dulciuri mancare grea in general si tre sa beau multa apa plata pe zi cam 2 3 litri dar eu beau chiar 4 litri pe zi si in 4 zile am slabit deja 2 kg..nu ma asteptam dar e bine venit... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #7 2008-01-21 09:46:41
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?Chiar nu a folosit nimeni niciun fel de medicamente pentru slabit? Acestea sunt 100% naturale, din plante. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #8 2008-01-21 10:48:07
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?ti-ai verificat tiroida?...daca spui ca te-ai ingrasat desi ai un regim alimentar destul de ok se poate sa fie de vina si tiroida...poate ar fi bine sa verifici inainte de a incepe un regim de asta... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #9 2008-01-21 10:58:04
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?scumpa, stiu si eu ce inseamna sa vrei cu disperare sa slabesti...si mult si repede si etc. crede-ma, pastilele NU sunt o solutie, oricat de 150% din plante naturale ar fi. cum au zis si fetele, mergi la un nutritionist, fa niste analize sa vazi de ce nu poti slabi, apuca-te de un sport care sa iti placa. kilogramele alea nu s-au pus peste noapte, deci nu vor pleca la fel de repede. multa rabdare si perseverenta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2008-01-21 20:37:27
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?
si cam ce anume mananci si cat de des pe zi? faci si sport? e mult 2 kg in 4 zile, dar mi-ar placea si mie Offline #11 2008-01-21 23:00:40
Re: Pastile pentru slabit Heritage E-Lite - a incercat cineva?gratar de peste.sau pui.cartofi copti sau fierti fara sare...nu am voie lactate inafara de branza dulce..paine putzintica si mananc cam de doua ori pe zi beau foarte muulta apa si incerc sa las o distanta intre mese cam de 5 ore..iar sport nu fac ca sunt lenesa Ultima oara a fost editat de @dana23 (2008-01-21 23:01:37) Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|