|
Nu esti logat.
Acneea si anticonceptionalele Diane35#1 2012-10-14 14:35:24
Acneea si anticonceptionalele Diane35Buna ziua,am 16 ani si de 4 ani am acnee,am folosit cam tot ce se poate dar nimic nu a dat rezultate decat pentru o scurta perioada de timp,prima oara am fost la dermatolog la aproximativ un an dupa aparitia acneei,doctora,imediat ce m-a vazut mi-a recomandat roacutane dar m-a facut atenta si la interminabila lista de efecte secundare pe care le prezinta acest medicament.Parintii mei nu m-au lasat sa iau roacutane,s-au gandit ca este imposibil sa nu existe un alt medicament mai slab si aproape la fel de eficient ca si roacutanul.Am folosit multe creme care au dat rezultate superficiale,am facut peelinguri si extractii care mi-au lasat cicatrici vizibile pe fata.Acum un an am fost la un dermatolog despre care toata lumea spune ca este cel mai bun din Romania(evident si cel mai scump),acest dermatolog m-a trimis la medicul meu ginecolog sa-mi fac o ecografie ovariana.Totul a iesit ok,nu am ovare polichistice.Medicul ginecolog mi-a spus ca cea mai buna solutie pentru acnee este Diane35,mi-a povestit ca si ea a suferit de acnee in adolescenta si Diane35 a fost scaparea pentru ea.Am inceput sa caut informatii despre Diane35 si eficacitatea anticonceptionalelor in randul femeilor care sufera de acnee.Am inteles ca regleaza ciclul menstrual,ceea ce mi-ar fi mai mult decat benefic deoarece ciclul meu menstrual nu este regulat,am inteles ca si cresterea sanilor este destul de posibila(iarasi mai muuuuuuuuult decat benefic pentru mine).Ce ma impiedica sa le iau sunt parerile contra ale femeilor ce au luat Diane,majoritatea explica ca acneea a revenit imediat ce au stopat tratamentul cu Diane,unele s-au ingrasat,altele au avut o usoara depresie in timpul tratementului,iar altele nu au scapat de acnee efectiv.Eu sunt fumatoare si am inteles ca fumatul nu este deloc indicat cat timp faci tratamentul mai ales ca eu am si fragilitate vasculara.As vrea sa le iau si pentru acnee dar si pentru contraceptie,insa am inteles ca Diane nu este cel mai recomandat pentru contraceptie. Ultima oara a fost editat de Tranquil (2012-10-14 15:02:32) All I’ve ever done is dream. That, and only that, has been the meaning of my existence. The only thing I’ve ever really cared about is my inner life. My greatest griefs faded to nothing the moment I opened the window onto my inner self and lost myself in watching. I never tried to be anything other than a dreamer. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|