|
Nu esti logat.
Dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)Pagini: 1
#1 2012-10-12 13:10:17
dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)stiu ca nu e un subiect prea intalnit, insa vreau sa intreb de dezvirginarea chirurgicala, este imposibil sa scap de himen prin metoda logica si normala. stiti vre-un loc unde se face lucrul asta? daca aveti sa dati raspunsuri la cterinca, prefer sa raman fara raspuns. Offline #2 2012-10-12 14:41:08
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)am vazut himenoplastie la o ginecoloaga....cred ca inseamna coaserea himenului. nu vad de ce nu s-ar face si inversul, adica sa il "deschida". probabil ca la orice ginecolog ar fi posibil, cu programare dinainte si intrebat la telefon daca acolo poti face si interventia asta. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-12 14:42:36) Offline #3 2012-10-12 15:30:35
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)daniuta, vorbeste cu ginecologul tau. probabil o poate face chiar el sau daca nu (desi m-as mira sa nu), te va indruma. Offline #4 2012-10-12 19:57:40
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)multumesc pentru raspunsuri, sunt putin speriata, si rusinata, de durut mai tare ca pana acum imi e imposibil sa cred ca va fi. Offline #5 2012-10-13 00:12:09
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)rusine nu are de ce sa iti fie, e ceva normal. in ce priveste durerea probabil ca iti va face o anestezie mica. in ce priveste pretul, poti sa cauti pe net la diverse clinici sau poate chiar sa suni si sa intrebi. acolo unde am vazut eu himenoplastia acum nu stiu cati ani, costa 800 de lei si mi s-a parut enorm . poate ca macar taierea himenului nu e asa scumpa. si oricum serviciile astea au diferente destul de mari de preturi in diferite locuri. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-13 15:18:24) Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-13 01:55:28
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)eu stiu pe cineva care a facut asta, i-a facut ginecologul ei, la care se ducea in mod normal, Offline #7 2012-10-13 21:25:44
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)hmm, deci e cam o nimica toata, si Doamne ce mult costa himenoplastia, totusi un avort aici la mine e sub 3 milioane, si e de munca, adica nah, sper sa nu ma coste mult, ca mai bine raman asa Offline #8 2012-10-14 01:25:26
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)nu comparati cu himenoplastia ( apropo, am vazut cu 1200 lei la o anumita clinica ). asta e o simpla taieturica. Offline #9 2012-10-14 02:56:55
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)Probabil o sa te coste putin mai mult decat o vizita la ginecolog. Cred ca o taietura iti poate face orice medic ginecolog, nu trebuie sa te adresezi unei clinici „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #10 2012-10-14 19:00:36
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)stiu ca sunt offtopic, dar mi-a venit un gand: cine naiba isi mai face himenoplastie in ziua de azi? Offline #11 2012-10-14 19:06:02
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)te-ai mira Offline #12 2012-10-14 20:59:30
Re: dezvirginare, doctoressa ma poti ajuta sau oricine cunoaste :)eu cred ca se mai fac si astfel de interventii, odata ce inca mai sunt afisate pe lista de preturi... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|