homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2012-10-16 13:03:34

geaninaa
Membru
Inregistrat: 2012-10-16

help

Am nevoie de niste pareri insa nu prea stiu cum sa incep.
Acum 2 saptamani am avut o menstruatie normala dar cu o intarziere de aproape 2 luni.Toate bune si frumoase pana duminica seara cand am avut varsaturi toata noaptea iar de atunci nu mai am liniste.Simt un disconfort in sensul ca sunt balonata si nu prea am pofta de mancare.Sanii sunt oarecum mariti insa nu simt nicio durere.Sunt foarte confuza pt ca in ciuda acestor simptome nu am intretinut relatii sexuale si cu atat mai putin nu s-a ejaculat in interior...m-am masturbat,insa asta nu are nicio relevanta.Si totusi care este cauza?Cum se smite la palpare atunci cand e vorba de o sarcina?

#2 2012-10-16 13:27:12

@ntonyo™
New member
Inregistrat: 2008-05-31

Re: help

Buna, nu cred ca iti poate spune cineva cu singuranta daca esti insarcinata sau nu, cel mai sigur daca vrei sa afli este sa face unul - doua ( depinde de tine ) teste de sarcina si daca iese negativ/e sa mergi la un doctor pentru un consult.

~ I`m A Fast Learner !!! ~

#3 2012-10-16 14:09:50

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: help

pai de unde sarcina daca zici ca n-ai intretinut relatii sexuale?
ar fi bine sa mergi la medic, intarzierile de ordinul lunilor nu sunt in regula.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.