|
Nu esti logat.
Cat de grav este?#1 2008-01-22 12:14:06
cat de grav este?am o infectie urinara pe care am trtatat-o 7 zile cu ciprinol si urinex si la ultimele analize mi-au iesit urmatoarele:urocultura si antibiograma: prezent mirabilis > 100.000 UFC\ml sensibil la amikacin augmentin biseptol cefazolin ceftriaxone cefuroxime.Plus VSH 33 mm\h! doctora mea de familie mi-a spus ca trebuie sa iau antibiotic 3 luni de acum incolo ca sa scap de ea:10 zile cu unul,10 zile cu altul,ink 10 zile cu altul si dupa aia de la capat! Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #2 2008-01-22 12:19:01
Re: cat de grav este?eu zic sa incepi prin a face trat cu amikacin, apoi sa repeti urocultura...nu e chiar asa de grav Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|