|
Nu esti logat.
Intrebare temperatura bazala-14#248 2012-02-15 23:30:57
Re: Intrebare temperatura bazalawow, ce ma bucur! felicitari! si La multi ani! Offline #249 2012-02-16 13:09:28
Re: Intrebare temperatura bazalaBuna fetelor Ultima oara a fost editat de gargaritza111 (2012-02-16 13:11:14) Offline #250 2012-02-16 13:32:55
Re: Intrebare temperatura bazalaGargaritza ma bucur enorm pt tine. Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2012-02-16 13:34:42) Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #251 2012-02-23 09:29:19
Re: Intrebare temperatura bazalaBuna dimineata! Astazi mi-au venit "rusii"..de fapt cateva picaturi rosii.temepratura bazala 36.8.Poate sa fie sarcina? Unde exista dragoste, exista viata!! Offline #252 2012-02-23 11:44:51
Re: Intrebare temperatura bazalaalina, fa un test de sarcina. noi nu avem de unde sti, poate fi sau nu. bafta! Offline Publicitateloading...
#253 2012-02-23 11:52:46
Re: Intrebare temperatura bazalanormal.doar Dumnezeu stie! ma gandeam k a mai trecut cineva prin asta..sa fie nidatie sau menstruatie.. Unde exista dragoste, exista viata!! Offline #254 2012-03-01 10:23:54
Re: Intrebare temperatura bazalaBuna fetelor! revin cu temperaturile de luna aceasta, poate putei sa ma ajutati s aimi spuneti daca am avut ovulatie si cand! eu cred ca am avut in ziua 18, si acum sper sa fie bebe pentru ca luna trecuta in ziua 29 mi-a scazut temperatura iar luna asa nu! ce parere aveti? pot sa sper? Offline #256 2012-03-15 20:25:07
Re: Intrebare temperatura bazalabuna seara! Offline #257 2012-03-25 22:50:34
Re: Intrebare temperatura bazalaBuna, fetelor! Eu scriu pt prima data aici. Voi ce termometru folositi pt a masura temperatura bazala? Eu mi-am facut pt prima oara grafic luna asta, si nu am observat nici o crestere dupa presupusa ovulatie. Mentionez ca am avut toate semnele, mucus cervical si restul, in succesiunea care trebuie. (Apropo, mi se pare foarte bun site-ul asta: http://www.woomb.org/bom/lit/teach/fertile.html). De asemenea sigur nu am ovare polichistice, pt ca am facut ecografie, si oricum am inteles ca in cazul ovarelor polichistice apar zile intermitente de mucus cervical, si nu in succesiune progresiva, pe cand eu le-am avut exact asa cum scrie pe site-ul asta, incepand din ziua 8, apos, in cantitate din ce in ce mai mare, apoi alunecos, urmate de incetarea totala in ziua 15, ceea ce teoretic ar insemna ovulatie. Deci intrebarile ar fi doua: aveti idee ce ar putea fi? (Pt ca din cercetarile mele nu am identificat nici un soi de dereglare care sa dea asa ceva, am inteles ca la lipsa de ovulatie "clasica" mucusul cervical nu apare, iar in cazul ovarelor polichistice apar perioade aleatorii de mucus , date de faptul ca foliculii incep sa se maturizeze dar nu progreseaza). Iar a doua este cea cu termometrul. Am observat ca atunci cand imi masor temperatura de mai multe ori la rand, imediat, obtin rezultate diferite. E normal??? Variaza atat de rapid? Offline #258 2012-07-31 14:44:42
Re: Intrebare temperatura bazalaTemperatura bazala este verificata in momentul trezirii, fara sa te ridici din pat sau sa te misti prea mult, la aceeasi ora in fiecare dimineata si dupa macar trei ore consecutive de somn neintrerupt. Aceasta poate fi luata oral sau vaginal, depinde de preferinta personala, ceea ce fiind important este sa fii consecventa in modalitatea de utilizare. Totodata este important pe cat se poate sa nu schimbi termometrul in timpul unui ciclul menstrual, ci sa astepti inceperea unui nou ciclu. Daca totusi esti nevoita sa schimbi termometrul in timpul ciclului menstrual, atunci semneaza pe grafic aceasta schimbare. Pentru luarea temperaturii bazale este necesar un termometru special, mult mai sensibil decat termometrele obisnuite de febra. Acest tip de termometru masoara doua zecimi dupa virgula (de exemplu 36.54 grade C) Dar daca nu ai posibilitatea sa achizitionezi un astfel de termometru, poate fi folosit un termometru digital sau unul de sticla cu mercur, ultimul necesitand mai mult timp in verificarea temperaturii (5 minute cel putin), dar este mult mai exact. Daca folosestii un termometru de sticla si temperatura iese undeva intre doua linii, adauga temperaturii mai mici dintre cele doua linii 0.05 grade. De exemplu daca mercurul ajunge intre 36.5 si 36.6 noteaza temperatura ca fiind 36.55 grade C. Offline #259 2012-10-16 19:40:49
Re: Intrebare temperatura bazalaBuna, Offline #260 2012-10-16 21:42:31
Re: Intrebare temperatura bazalacauta "Minut". vezi ca exista in 2 variante, si cu o zecimala si cu doua. si am mai vazut pe net si altele dar din pacate nu-mi mai amintesc nume sau unde le-am vazut. Minut se gasesc si pe net si in unele farmacii. Offline #261 2012-10-17 21:10:23
Re: Intrebare temperatura bazalaMultumesc pentru raspuns! Ultima oara a fost editat de andreea023 (2012-10-17 21:12:12) Offline #262 2012-10-17 22:55:53
Re: Intrebare temperatura bazalaasta cu capacel roz ar trebui sa fie cu 2 zecimale. cel cu capacel alb, cu o singura zecimala. cel putin asa era acum niste ani. vad ca au schimbat ambalajul, nu stiu daca au modificat si produsul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|