|
Nu esti logat.
Cat timp este valabila o reteta?#1 2008-01-22 12:44:59
cat timp este valabila o reteta?m-ar interesa sa stiu, daca puteti sa ma ajutati, cat timp este valabila o reteta. mai concret... imi da vreo farmacie antibiotice pt o reteta din 29 nov 2007 sau e "expirata"? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2 2008-01-22 12:50:05
Re: cat timp este valabila o reteta?eu stiu ca e valabila in luna curenta mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #3 2008-01-22 13:00:17
Re: cat timp este valabila o reteta?incearca...insa e cam veche Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-01-22 13:51:30
Re: cat timp este valabila o reteta?in mod normal doar o luna. mami de minuni Offline #5 2008-01-22 13:52:33
Re: cat timp este valabila o reteta?
si asta daca e tratament pentru ceva cronic...stiu ca la acut e valabila o sg zi... am luat teapa asta odata. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|