|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2012-04-18 12:29:34
chist ovarianbuna ziua, sunt disperata,sora mea (23 de ani) a fost la medicul ginecolog si a depistat-o cu un chist de 4 cm jum pe ovarul drept doamna doctor i-a dat un tratament si dupa 10 zile a mers iar la control si acesta s-a retras a ajuns la 3,60 cm, dar doamna doctor a zis ca restul nu o sa mai dea inapoi pentru ca este ca o carnotenie si a zis ca trebuie sa se opereze, acum o saptamana am mers la o alta doctora si i-a dat un alt tratament sa il ia in timpul mentruatiei si sa faca doua analize CEA si CA 125 si dupa ce face tratamentul si analizele sa mearga sa faca un ecograf 3d. Din cate am citit pe net aceste doua analize sunt pentru a depista de ce natura este chistul sunt disperata nu mai dorm noaptea este posibil sa fie ceva rau. va rog ajutati-ma Offline #2 2012-04-18 12:37:57
Re: chist ovarianDin cate stiu eu,chisturile se trateaza cu anticonceptionale,eu am avut un chist de 2 cm jumate si dupa 6 luni de anticonceptionale a disparut. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-04-18 13:18:38
Re: chist ovariannu e nici pe departe "ft mare". nu vad de ce l-ar opera in stadiul asta. analizele alea sunt uzuale in caz de chisturi, multi doctori le prescriu, desi nu sunt ft relevante. nu e niciun motiv de ingrijorare. sa stea linistita, sa faca tratamentul si sa repete ecografia peste 3 luni. Offline #4 2012-04-18 15:55:36
Re: chist ovarianam avut si eu chist tot pe ovarul drept dar nu mai stiu exact marimea era 3,6 dar nu stiu ce cm sau mm..mentionez ca a fost depistat la un control cu degetul,lucru car emi s-a parut ciudat iar a 2 a zi m-am dus si i-am cerut de la obraz ecografie si l-a cam cautat si mi-a aratat ceva acolo pe ecran,dar am dubii si in ziua de azi ca as fi avut un chist .si am luat diane 35, 6 luni dupa care am continuat cu ele pana in ziua de azi la vreo 8 luni m-am dus la control,si dupa o ecografie intravaginala mi-au spus ca nu am nimic. Offline #5 2012-04-18 17:16:50
Re: chist ovariandaca mai ai ecografia, uita-te ca scrie pe ea ce erau (cm ori mm). cred ca erau cm ca daca ar fi fost mm nu avea rost sa iti dea tratament. si cu diane. Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-18 23:18:11
Re: chist ovarianvineri o sa primească rezultatele la analizele alea doua CEA și CA 125. sper sa fie bine o sa va țin la curent.va mulțumesc mult Offline #7 2012-04-19 14:45:01
Re: chist ovarianeu nu am acografia este in tara tocmai de aia nu stiu sigur...mi-a zis ca nu e mare si ca poate fi tratat... Ultima oara a fost editat de dark_angel2712 (2012-04-19 15:26:30) Offline #8 2012-05-12 14:03:32
Re: chist ovarianBuna fetelor:).Am fost astazi la un control unde mi-au fost gasite mai multe chisturi...cel mai mare este de 53,3 mm..mi-a dat un tratament cu carpicon, ciprinol, duphaston si asa mai departe.Am o intreaga plasuta de pastilute..Am motive sa imi fac griji?E mare chistul? Offline #9 2012-10-08 10:32:30
Re: chist ovarianEste neaparat nevoie ca sa faci un tratament adecvat . Exista solutii muliple in medicina naturista, dar vezi mai bine de ce ai tu nevoie. Eu am facut un tratament cu pulberi din plante indiene si mi s-au redus chisturile de la 4 cm la 0,5.Nu este bine sa te tratezi dupa ureche. In cearca aici: ***reclama*** Ultima oara a fost editat de yoyolina (2012-10-08 10:46:07) Offline #10 2012-10-08 10:45:45
Re: chist ovarian1 la mana, postarea initiala e din aprilie... 2 la mana, ai ban o zi pt reclama. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-10-20 07:21:40
Re: chist ovarianBuna ziua! v-as ruga sa ma sfatuiti.. eu am fost operata de un chist ovarian acum 3ani, in urma operatiei iau anticonceptionale..fiind ovare polichistice. Luna asta le=am schimbat deoarece aveam un fel de alergie, niste bube de la cele pe care le luam adica yasmin, acum iau milligest, intr-adevar de cand le iau au disparut bubele dar oare nu imi priesc pt ovare? pt ca a inceput iar durerea aceea pe care o aveam inainte sa ma operez pe ovarul stang... faptul ca ma doare din nou inseamna ca ele nu sunt ok pt mine? sau e posibil sa treaca dupa ce se obisnuieste organismul cu ele. si inca ceva ma simteam ca un balon de umflata.... astept un sfat... Offline #12 2012-10-20 10:12:15
Re: chist ovarianMooni deocamdata esti in perioada de acomodare cu milligest. e ca si cum ai fi la prima folie de ac. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|