homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme de menstruatie

#1 2012-10-23 20:09:22

Madalina677
New member
Inregistrat: 2012-10-23

Probleme de menstruatie

Buna ziua!

Am si eu o problema medicala: in ultimele 3 luni am avut probleme cu menstruatia, mi-a venit foarte ciudat, doar scurgeri maronii si foarte redus cantitativ.Ultima menstruatie normala am avut-o pe 27 iulie.M-am speriat foarte tare si am mers la medic, am facut o ecografie transvaginala si mi-a aparut un chist pe ovarul stang, despre care doamna doctor mi-a spus ca ar putea fi rezultatul dereglarii hormonale.Ecografia am facut-o pe 14 septembrie deci cred eu ca nu e nici cel mai mic risc sa fiu insarcinata, desi am facut si 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative. Mi-au fost prescrise anticonceptionale Stodette pentru chist pe care am inceput sa le iau doar de 4 zile deoarece m-a derutat foarte mult menstruatia mea din ultimele luni, am avut si de 2 ori pe luna scurgeri maronii si, desi suna incredibil, nu mai reuseam sa imi dau seama care e menstruatia. Deci de 4 zile am inceput sa iau Stodette in ceea ce credeam eu ca e prima zi de menstruatie, dar de 2 zile imi curge sange, exact ca la menstruatia care imi venea mie inainte de toate problemele.Ma poate ajuta cineva va rog?Nu stiu daca sa cred ca acum e spotting..de fapt,nu stiu ce sa cred ca e.Multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.