homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare cu privire la sarcina peste anticonceptionale

#1 2012-10-22 21:39:25

carmenutza90
New member
Inregistrat: 2012-10-22

intrebare cu privire la sarcina peste anticonceptionale

buna...sunt noua pe aici si sper ca intrebarile pe care vi le adresez sa nu vi se para stupide insa sunt foarte speriata.folosesc anticonceptionale in mod corect..in data de 5a acestei luni am avut menstruatia normala in saptamana de pauza insa de vreo doua zile am niste ameteli si dureri de cap.este posibil sa fiu insarcinata?mentionez ca pe parcursul saptamanii de pauza nu am avut contact sexual.peste doua saptamani ar trebui sa fiu din nou la menstruatie oare sa ma astept la ceva neplacut?desi nu cred ca ar avea de ce sa existe probleme daca am luat corect anticonceptionalele.si se poate ca peste sarcina sa vina menstruatia in perioada de pauza si sa dureze normal, ca de obicei?astept un raspuns.va multumesc anticipat.

#2 2012-10-22 21:54:27

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: intrebare cu privire la sarcina peste anticonceptionale

Nu ai cum sa ramai insarcinata atunci cand iei anticonceptionale in mod corect! Asta inseamna sa le iei la aceasi ora in fiecare zi,sa nu iei antibiotice,sa bei suc de grefa natural sau sa mananci grefa sau sa bei ceai de sunatoare!

Esti protejata si in pauza daca le iei corect!

Daca ramai insarcinata peste anticonceptionale(asta se intampla doar daca faci ceva care sa le diminueze efectul) nu iti mai vine menstruatia in pauza.

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-10-22 22:02:56

carmenutza90
New member
Inregistrat: 2012-10-22

Multumesc mult pentru raspuns.sper ca aceste ameteli si dureri de cap sa fie din alte cauze.daca aceste stari persista cred ca o sa iau si un test de sarcina pentru linistea mea.multumesc inca odata.o seara buna tuturor!

#4 2012-10-23 12:27:18

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Offf Jo, cand te aud cu pastilele la aceeasi ora am apuca groaza, in ultimul timp le-am luat la 10,12,9,12,12..am zis ca trec de la ora 11 sa le iau la 10 si cand colo am avut niste probleme ultimele zile de numa' la 12 le mai luam.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#5 2012-10-23 13:41:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu are de ce sa te apuce groaza, doar nu ai intarziat mai mult de 12 ore

Publicitate

loading...

#6 2012-10-23 17:11:14

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

da, dar ar trebui sa ma limitez la o anumita ora ca nu sunt bombonele sa le iau oricand. multu heimdall smile

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#7 2012-10-23 20:48:44

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

happy nici antibiotice nu sunt sa le iei la x:00,stai linistita,daca intarzii juma de ora sau o ora nu e nimic,nici 2 nu e nimic puss

sa nu treci de 12 ore

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.